KABONGO VARSA GALİBİYET VAR !

KABONGO VARSA GALİBİYET VAR !

Boluspor'un sezon başından beri Gol Krallığı mücadelesi veren Kasongo Bugün attığı iki golle ismini 2. sıraya yazdırmayı başardı.

27.11.2021

TFF 1.Lig 13. Hafta mücadelesinde hastalanıp forma giyemeyen Kasongo tüm gücüyle sahalara geri döndü. Kabongo Kasongo Bugün oynanan Eyüpspor müsabakasında 2 Gol atarak En çok gol atan ikinci isim oldu. Attığı gollerle taraftara resital izleten kasongo adeta seyirciyi büyüledi. 

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2021-11-27 18:49:39

Tüm takımı ve teknik ekibi can-ı gönülden tebrik ederim. Herkes çok dikkatli ve yardımlaşma üst seviyedeydi bugün. Birkaç pozisyon versek de şans bizden yana oldu. Ancak bir eleştirim var. 39. dakikaydı yanılmıyorsam, kendimize göre sağ taraftan köşe vuruşu kullandı Bregu ve atışı direkt orta sahadaki oyuncumuza gönderdi. Onca yıldır amatör top oynuyorum, korner ya yakın pas, ya altıpasa ön/arka direkt yerden/havadan orta veya yay civarına orta/pas şeklinde yapılır. Yine yakın bölge ya da cezasahası içinde değişik varyasyonlar denenebilir. Hocam bunlar çalışılmıyor mu, oyuncunun ortasahaya korner kullanması ne demek? Rakibi rahatlattık, hızlıca çıkmasını sağladık, öndekiler ofsaytta kaldılar, biraz akıllı rakip hızla basıp orta sahadaki son adamdan topu kapsa ne olacak? Böyle saçmalık olabilir mi? Bregu'nun bu anlamsız, tutarsız ve umursamaz tavırları için acil uyarılması ve gerekenin yapılmasını temenni ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZYVJV