JOTUN ZORDA OLSA KAZANDI

JOTUN ZORDA OLSA KAZANDI

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında heyecan başladı. A grubu ilk hafta karşılaşmaları geride kalırken, Jotun Hisarspor ilk maçta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi

20.06.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında heyecan başladı. A grubu ilk hafta karşılaşmaları geride kalırken, Jotun Hisarspor ilk maçta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi. Başa baş bir mücadelenin ortaya çıktığı karşılaşmayı Jotun Hisarspor 3-2 kazanarak üç puanla başlayan taraf oldu.

 

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvası oynanan 4 karşılaşmayla start aldı. Saat 19:30’da başlayan iki karşılaşmadan biri olan maçta Jotun Hisarspor ile Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldu. İki takımında kıyasıya mücadele ortaya koyduğu ilk yarıyı Jotun Hisarspor 20.dakikada bulduğu golle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda iki takımda rakip kalede etkili olurken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü devrenin başlarında skora eşitlik getirdi. Skora denge gelmesinin ardından oyun üstünlüğünü ele geçiren Jotun Hisarspor arka arkaya iki gol birden bularak yeniden öne geçti (3-1). Son dakikaları nefes kesen karşılaşmada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir gol daha bulduk fakat bu gol puan kaybına engel olamadı ve Jotun Hisarspor sahadan 3-2 galip ayrılarak turnuvaya üç puanla başlayan bir diğer takım oldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BYKOL