jimnastikçiler Bolu’da çalışıyor

jimnastikçiler Bolu’da çalışıyor

Trambolin Cimnastik Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası hazırlık kampı, 8 sporcunun katılımıyla Bolu’da devam ediyor.

26.03.2021

Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Sporcu Fabrikası antrenman salonunda çalışmalarını sürdüren sporcular, 29 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Trambolin Cimnastik Milli Takım Teknik Kurul Üyesi ve milli takım antrenörü Şükrü Alp Arı,  Avrupa Şampiyonası’na yoğun bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Şampiyona öncesi Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından başlatılan proje kapsamında İzmir, Karabük, Samsun ve Konya’dan gelen sporcuların ayın 3 haftası burada çalıştığını aktaran Arı, “Bu da sporcuların bir arada olup motivasyonlarının artmasını sağlıyor. Birlikte çalışıyorlar. Güzel bir kamp ortamı sağlıyoruz. Yarışmaya hazırlanırken sürekli kontrol müsabakaları da yapıyoruz. Bu şekilde yarışmaya hazırlanıyoruz.” diye konuştu.

Arı, şampiyonaya “genç kızlar” ve “büyük erkekler” takımları olarak katılacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Asıl amacımız 2024 Olimpiyat Oyunlarına hazırlanmak. Uzun vadedeki hedefimiz bu. Kısa vadede ise önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var. Buna hazırlanmaya çalışıyoruz. Avrupa Şampiyonası’na 26 ülke katılacak. Genç kızlarda ve büyük erkeklerde katılacağımız bütün müsabakalarda önce finale kalıp sonra da madalya kovalayacağız. Aynı zamanda senkronizede yarışacağız ve bireysel yarışmalara katılacağız.”

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ETWNB