HOCAM ! SPORTİF DİREKTÖRÜNLE BERABER İSTİFA ETSEN Mİ?

HOCAM ! SPORTİF DİREKTÖRÜNLE BERABER  İSTİFA ETSEN Mİ?

En son 2017-2018 sezonunda görev yaparak uzun bir süre takım çalıştırmayan teknik direktör Reha Erginer Boluspor'da da bekleneni veremedi.

04.04.2021

En son 2017-2018 sezonunda görev yaparak uzun bir süre takım çalıştırmayan teknik direktör Reha Erginer Boluspor'da da bekleneni veremedi.

Kırmızı beyazlı ekibin başına 7'inci haftada gelen devre arasında 9 transfere onay veren Erginer Boluspor ile çıktığı 22 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik 10 mağlubiyet aldı. Oldukça geniş bir kadrosu olmasına ve devre arasında sezon başı gibi bir çok oyuncuya imza atan Erginer, ikinci kez göreve geldiği Boluspor'da maç başına sadece 1,36 gibi bir puan ortalaması yakalatabildi.

Ligde 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Adana ekibine sahasında mağlup olan Boluspor camiasının takımın başında görmek istemediği Erginer için sosyal medyada istifa sesleri daha bir gür sesle yazılmaya başlandı. 

spor14

bolulu

bolulu
2021-04-04 16:47:33

NİYE İSTİFA ETSİN BUNA KİM TAKIM VERİR ABAT OLMASA.ŞEHİR STADI YANINDAKİ ESNAFTAN Bİ ADAM GETİRSEN BUNDAN DAHA İYİ TAKTİK VERİR.KIÇI KIRIK 10 HAFTADIR YENİLEN ADANAYA U19 KARIŞIK OYNAYAN BİDE DİREK RAKİBİ AKHİSARA YENİLDİ.ŞAKA GİBİ.HOCAYA AÇIK AÇIK SORUYORUM BU BURAK ASANIN NEYİNİ BEĞENİYOSUN HER HAFTA İLK 11 MECBURMUYUZ BU KAZMAYI İZLEMEYE OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNE Bİ BAK İLK 25 DAKKADA ÇEÇENOĞLU ASAN MUHAMMEDİ ALMASI LAZIMDI AMA NERDE KOMBİNE ALMIŞ MAÇI İZLİYO.BİDE UTANMADAN GELECEK SEZONDAN BAHSEDİYO BİRİLERİ BUNA SÖZMÜ VERDİ ANLAMADIK

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 94T45