Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak Bandırmaspor maçı öncesi yapılan son idmanda soruları yanıtlarken stadyum ve maç programının sıkışıklığının kendilerini zorladığını söyledi.
Haber: Barış GÜZELTÜRK & MED
Bandırmaspor maçının hazırlıklarının yoğun şekilde sürdüğünü söyledi. Maç programı ve stadyum nedeniyle sıkıntılar yaşadıklarını belirten Koşukavak, "Bunlar mazeret değil. Bunlar nasıl çözülür bilmiyorum ama biz, bizde olanı vermeye çalışacağız, bütün oyuncularım ve ben." dedi.
Bayramda Bile Çalışacağız
Koşukavak, sorumluluklarını bildiklerini vurgulayarak, "Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Mazeret üretmeden, maharet üretmenin yolunu bulacağız. Ama bu koşullar zor. En büyük sermayelere karşı mücadele etmek ekonomik anlamda, hem stadyum problemi hem de maç planlaması... Bu yoğunluk nedeniyle biz Ramazan Bayramı'nda da çalışacağız." diye konuştu.
Lig Oldukça Zorlu
Ligin zor olduğunu dile getiren Koşukavak, "Bu kadar puanların yakın olduğu, küme düşme potası ve play-off potasının arasında 3-4 puan farkının olması burada işin ciddiyetini anlatıyor. Allah'a şükrediyorum, 3 maç kazanmışız da yukarıdayız. Bu futbol, 38 puan ile aşağıda da olabilirdik." ifadelerini kullandı.
Şehrin Sahip Çıkması Gerekmiyor mu?
Yalçın Koşukavak, profesyonel olduklarını belirterek, "Boluspor şehrin ismini taşıyor. Şehrin sahip çıkması gerekmiyor mu? Üzülüyorum sadece." dedi.