HERKES HAKLI DA REHA HOCA MI SUÇLU!

HERKES HAKLI DA REHA HOCA MI SUÇLU!

Özer Yıldırım yazdı...

24.12.2021

12. Hafta: Boluspor 0-0 Bandırmaspor Bandırma 31 puanda ve 4. sırada 13. Hafta: BB Erzurum 0-0 Boluspor Erzurum 33 puan ve 3. sırada 14. Hafta : Boluspor 3-1 Eyüp Eyüpspor 31 puan 5. sırada 15. Hafta: Ümraniye 1 -2 Boluspor Ümraniye 36 puan lider. 16. Hafta : Boluspor 0 - 0 Adana 17. Hafta: Samsun 1 - 1 Boluspor Samsun 7. ve Şampiyon adayı. 18. Hafta : Boluspor 0 -2 Ankaragücü Ankaragücü 33 puan ve 2. sırada..

Şimdiiii...

Şu an takımın, yönetimin ve taraftarın bütün sorunlarını bir an için unutalım. Dışardan, bırakın futbolu bilmesini topu görse kabak zannedecek adama sorun;

Efendim

 Boluspor şu puandaydı, son 7 hafta şu yukarıdaki takımlarla oynadı ve bu sonuçları aldı.

Son maçta hoca istifa! dediler en son.

Ne dersiniz?

Diyin.

Arkadaşlar bırakın laf canbazlığını. Herif 7 maçta ligin tepesini hizaya getirmiş. Ödülü istifa diye bağırmak mı? Adamın, bizimle aynı duyguları yaşamıyorsunuz dediği bu. Adam ben ilk 6 yı salladım, buraya kendimi atabilirim sinyali veriyor, biz ; ne kadar sallarsan salla yere düşer son damla diyoruz Olmaz. Dediğim gibi sorunları atın kenara, ondan sonra düşünün. Bırakalım öküz altında buzağı aramayı da iğneyi bi kendimize sokalım.. Sonra başkalarına.

Berat

Berat
2022-01-01 03:20:42

Yerel basın susturulmuş derken muhalif kanattan bahsediyor millet..orası burası oynayan yıkamacı yağlamacılar değil..kimi yazarlar eczacının şerrinden korktuğu için voleybol maçlarını yorumlamaya başlamışlar...ben aslında eczacının veya medikalcimi ne bu antrenöre niçin bu kadar destek verdiğini anlamıyorum..siyasi sebeplerimi var..asker arkadaşımı..okul arkadaşımı..nedir yani..bu antrenörle Boluspor, sürekli düştü düşecek tedirginliği ile sezonu tamamlıyor..Teknik direktör köküne kıranmı girdi...niçin bu kadar inat olur bir insan..birde müsiad filan muhafazakar tarafı var medikalcinin bir müslüman bu kadar sevimsiz olurmu..Necip zamanındada bu takım kötü günler yaşadı..ama olmuyorsa medenice yollar ayrılıyordu..Bülent korkmaz ligin dibinden alıp 28 puanla bitirdiği ilkyarının ardından Alanyaspor dan gönderildi..bizimkinin böyle bir marifetiyle yok..sürekli (sidik zoruna)maçlar oynayıp ıkına sıkına puan alıyoruz..Uzatmanın kimseye hayrı dokunmaz..cin şişeden çıktı bir kere..Değiştir..

bolulu

bolulu
2021-12-26 22:16:37

M.T kardeş savunduğun hocanın çalıştırdığı takımın puan durumu 19.balkes 8-18.denizli16-17,bursaspor 19-16.keçi 19-15.menemen.21.josenin takımı 14sırada .şimdi bu adam başarılımı.adamın bi taktiği varmı boş beleş vasat oğlu vasat bal ligi ayarı bi td.agücü macı gyas diye bi adam oynuyo adam hallaç pamuğu gibi attı bolusporu senin td naptı izledi manisa maçı feti bas bas bağırıyo kırmızı yiyecem diye reha izliyo kenardan hangi maçı söleyelim daha .taraftar maça niye gitmiyo.kardeş sen reha erginerin yönetimindeki bolusporun oyununu beğeniyomusun yada bu adamla ligde kalabilirmi.kral çıplak diyomuyosunuz .kardeş reha BAŞARISIZ OĞLUBAŞARISIZDIR.bu adamdan bi cacık olmaz 2 senedir takımın başında 1 adım ileri gittimi takım .başarısızsan gidecen.adanaspor sait hoca gelmeden kaçıncı sıradaydı şimdi kaçıncı sırada yenebildikmi adanasporu.işibilen ligi bilen td gelsin bolusporun başına nasıl oluyo görürsün.şimdi sen geç bu işleri .

M.T.

M.T.
2021-12-25 18:26:44

Sanki Reha hoca gidince yerine gelen şapkadan tavşan çıkaracak. Bırakın bu işleri de takıma destek olun. Bolusporun duayen denilebilecek gazetecilerinden biri bile (Aslinda bazı yazılarını beğenirdim) birilerinin gazıyla hocaya yok ucuza çalışiyor vs. gevşek gevşek cümlelerle yazı yazmış. Ne dedi adam? "Küfür etmeyin! dedi. Çok şeymi istedi? Yok ataraftar da taraftar... Nerede taraftar? Kacırdığım mac yok. Bilet 5TL. Yine kimse yok. Taraftar dediğin halde halde koşulsuz şartsız takımının yanındaysa taraftardır. Geçin bu işleri.

bolulu

bolulu
2021-12-25 13:21:27

kardeş burda bi laf cambazı varsa oda sensin yoruma bak ligin zirvesini dize getirmiş..... savunduğun adam bu ligde herkesin içerde dışarda yendiği balıkesirspora bile yenildi şansa bala bi galibiyet alıyo sonrası hayırlı cumalar ümraniyeyi yendik .eee sonra içerde dışarda tokat.2 senedir takımın başında bu zatı muhterem bi adım ileri gittimi yok 1 maç galip 10 hafta berabere mağlup çıkmışsın rehayı savunuyorsun.şu adamı boluda savunan 10 kişi çıkmaz .istifa edecek gururda yok yeterki paraları cukkalasın.varmı ligde bunun gibi bi td 3 maç arka arkaya kaybeden td İSTİFA ediyo.reha erginer BAŞARISIZ OĞLU BAŞARISIZDIR.saha kenarında adamın duruşuna bi bakın güven veriyomu yok.koskoca bolusporda bi tane sol bek var oda sakatlandı adamın taktiği emin bayram kazması son ikilide feti gibi bi beki sola attı reha erginer zerre kadar bu işten anlamıyo emin bayram kazması ağır sürkli pozisyon hatası yapıyo goller yediriyo bakın erzurum maçı altınordu maçı ali ketende bunun bi tık üstü dümdüz bi adam bu ikisi selmaninin önünde oynayınca ne bekliyosun tuttu feti sakatlandı oyuna kimi aldı kimin aldığı ne oynadığı belli olmayan h bilgiç naptı çift sarıdan paket.kardeş novak agücü maçında oyuna girdi oyunun rengi değşti niye almıyosun tugay var hasta değilse sakat değilse tugay oynar tuttu bilgiçmidir nedir onu aldı takımda kazma yetmiyo bide hakan bilgiç çıktı.şu altınorduyuda yenemiyosan BOLUSPORDA işin yok defolup git reha erginer.bu kadar tepki alıpta bu kadar başarıslığın içinde yüzüp İSTİFA etmeyen bi bu adamı gördüm.yıllarca top oynadım ligleri takip ederim adam NİRVANAYA ulaştı.utanmada yok.balkes maçına nasıl çıkacan .Özer kardeş maç hakkında boluspor hakkında yazacağına tutmuşsun beş para etmez (teknik ve taktik yönünden)bi adamı savunuyosun heralde son 4 takımdan birinin taraftarısın bu çok belli..utanmasan boluspor taraftarı yüzünden yenildi boluspor diceksin aynı savunduğun jose erginer gibi. erginerde defolsun gitsin boluspordan emin bayram h bilgiç kazmalarınıda götürsün giderken.rezilliğe bak bi tane tanınmış adamı olmayan 18-20 yaş aralığındaki takıma yenildi boluspor hala konuşuyosun.eleştireceksen rehayı eleştir .şimdi görecez pazar maçları sonunda boluspor ilk yarıyı nerde bitirecek çoookkk beğendiğin tdnin çalıştırdığı bolusporun konumunu görecez.kardeş kusura bakma başarısız olup sürekli bahaneler üretip takımın başında kalmak için zıp zıp zıplayan bi rehayı gördüm takım son 4 ün ününde olupta mehter gibi bir ileri 5 geri giden bi takımın çooook başarılı td sini savunan Özer YILDIRIM sizi gördüm.Allah var ikinizde çok başarılısınız .helal olsun bravoo.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2021-12-25 09:55:17

Bir düzeltme ile başlayayım; Erzurumspor 3 - 2 Boluspor sonucu ile bitti maç... Özer Yıldırım -haklı ya da haksız- konuya farklı bir bakış açısı getirmiş. Küfürbazların hamisi olan diğer yazarların aksine daha rasyonel bir bakış açısı ile tespitini dile getirmiş, gerçekleri yazmış. Remzi Kırıcı yerel basın susturulmuş, yorumlara kapatılmış diyorsunuz da; yerel basın yazarının yazısının altına yorum yazıyorsunuz. Söylediğinizle icraatınız birbirini doğrulamıyor, komik duruma düşüyorsunuz. Takıma gelirsek, son yılların en genç ve mücadele gücü yüksek Boluspor'unu izliyoruz. Biraz şanssızlık, biraz beceriksizlik sebebiyle şu an istediğimiz sonuçları alamadık ama bu faktörler bizden yana döndüğü anda rahat bir biçimde play-off potasında oluruz. Enseyi karartmanın lüzumu yok, bu azim ve mücadele ile güzel günler bizim olacak İnşallah.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-12-25 01:00:57

Bu gibi yazarlar ile Boluspor'u çalıştıran zat arasında hiç bir fark yok, ikisi de taraftarı dışlayan-hakaret eden kişiler. Kendini yazar sanan bu zat " Dışardan, bırakın futbolu bilmesini topu görse kabak zannedecek " diye yorum yazan taraftarlara hakaret ediyor. Bu gibi yazarlar ile Boluspor'u çalıştıran zat arasında hiç bir fark yok, ikisi de sayın ABAT'ın taraftara direk söyleyemediklerini birisi basın açıklaması ile diğeri de sözde yazı ile açıklıyor. Bolu'da yerel basın şu anda SUSTURULMUŞ, yorumlara kapatılmış durumda. Takım bir alt lige düşerse sakın olaki taraftarı suçlamayın. Yerel basın (yukarıdaki yazıda görüldüğü gibi) ve Belediye Başkanı, sorumluluktan kaçamaz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LOR6A