OLAYLI MAÇ BERABERE BİTTİ !

OLAYLI MAÇ BERABERE BİTTİ !

Kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapmasında dördüncü hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig’in iddialı ekiplerinden Eyüpspor ile karşılaştı.

28.07.2022

Boluspor ile Eyüpspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçının henüz 4'üncü dakikasında Eyüpspor İbrahim Akdağ'ın golü ile 1-0 öne geçti.

ilk yarının sonlarına doğru Eyüpspor oyuncusu Alpaslan Öztürk ve Boluspor'un oyuncusu Zahit Çınar arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliğe taraftarların da dahil olmasıyla maç  ilk yarı normal süreden erken bitirildi. Oyuncular ve teknik ekip, soyunma odasında bir süre kaldıktan sonra taraftarların da sakinleşmesinin ardından mücadeleye kaldığı yerden devam edildi.

 Boluspor Başkanı ve Eyüpspor Başkanı sahaya girip gerginliği yatıştırması gözlerden kaçmadı.

Mücadelenin 59'uncu dakikasında eşitlik Dejvı Bregu'nun golüyle geldi. 74'üncü dakikada Eyüpspor Francis Ezeh'in golüyle durumu 2-1'e getirdi. Uzatma dakikaları oynanırken sahneye tekrar Dejvı Bregu çıktı. Kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-2'ye getirdi. Mücadele 2-2'lik beraberlikle noktalandı.

 

Boluspor daha önce oynadığı hazırlık müsabakalarında Bolu'da oynadığı maçlarda Bandırmaspor’u 2-0 ve Tuzlaspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. İstanbul’da oynadığı hazırlık maçında ise Süper Lig ekibi Kasımpaşaspor’a 1-0 mağlup oldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VCRFN