HAYALLERİNİZ SİZDE KALSIN

HAYALLERİNİZ SİZDE KALSIN

Metin Akgül yazdı...

26.11.2019

27 yıl önce,1.Lig’in tozunu attıran (Yeni adıyla Süper Lig) tüm rakiplerin korkulu rüyası bir Boluspor vardı.O sezon,Kırmızı şimşeklerin teknik direktörü Şenol Güneş’ti.1991-1992 sezonu,Şenol Güneş’in ve Boluspor’un kabusu olmuştu.Adana Demirspor,Samsunspor’un ardından lig’ten düşen 3.takım Boluspor olmuştu.Son maçta,Sarıyerspor’a 2-1 yenilen Boluspor,Süper Lig’e elveda etmişti.Şuan ki teknik direktör Osman Özköylü’nün hayali  gibi o yıllar,Şenol Güneş’in hayali de Trabzonspor  teknik direktör’ü olmaktı.Mümkünse Boluspor ‘da görev yaparken hayalleriniz Trabzonspor olmasın,Boluspor’u bir üst lige taşımak olsun.Ve en önemlisi,sizin hayalleriniz,sizde kalsın.

 

Altınordu maçında tek kale oynayan taraf Boluspor gibi görünüyordu ancak rakip kaleye bir tane tehlikeli pozisyonumuz yok.Bireysel hatalar yüzünde kalemizde iki gol gördük.Altınordu takımı 1-0 yakalayıp öne geçtikten sonra skoru korumak adına defans yaptı.Bizde takım olarak hücuma yöneldik ancak istediğimiz beraberlik golünü bir türlü atamadık.Ve kontra ataktan 2. gol atan rakibimiz galip gelerek üç puan’ı hanesine yazdırdı.

 

Teknik direktörümüz Osman Özköylü,şuan için transfer düşünmediğini,sakat futbolcuların da kadroya dahil olmasıyla,futbolcuların gerçek performanslarını gördükten sonra karar vereceğini belirtti.Boluspor şuan orta saha,forvet ve sol kanat olmak üzere en az 3 veya 4 transfer daha yapması gerekiyor.

 

Poepon sakatlandığında ileri uçta kimi oynatacak sınız?

 

Orta saha da,Dodo yerine daha verimli ve faydalı bir futbolcu transfer edilebilir.

 

Kalecimiz Hakan Canbazoğlu,iyi kaleci olmasına rağmen,motivasyon eksikliğinden kaynaklı da olabilir,sürekli bireysel hatalar yapıyor.

 

Bu futbolcu ile özel bir çalışma yapılabilir.

 

Sağ kanat oyuncumuz Melih Okutan,uzun bir sakatlık döneminden sonra tekrar sahalara geri döndü.Şuan Melih Okutan’ın eski yıllarına tekrar geri dönmek için azim ile çalıştığını görüyoruz.Melih Okutan,Boluspor için bir değer’dir.

 

Poepon benim için çok değerli bir forvet’tir ve ileri de çok yalnız kalıyor.Poepon’un yanına yine onun gibi hırslı ve çalışkan bir forvet oyuncusu daha olması gerekiyor.

 

Aynı zamanda Türkiye Voleybol Liginde Bolumuzu  en iyi şekilde temsil eden sultanlarımız,Sarıyer Belediyespor’a mağlup oldular.Sultanlarımız morallerini bozmasınlar,mutlaka şampiyonluğa ulaşacaklardır.

Canları sağ olsun.

Saygılarımla.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AKQON