HASRET BİTİYOR!

HASRET BİTİYOR!

19 Mayıs 2018'de Gazişehir Futbol Kulübü ile Erzurumspor maçının bitiş düdüğü ile biten Spor toto1. Lig, dün oynanan K.Karabükspor, Adana Demirspor maçı ile başladı.

11.08.2018

19 Mayıs 2018'de Gazişehir Futbol Kulübü ile Erzurumspor maçının bitiş düdüğü ile biten Spor toto1. Lig,  dün oynanan  K.Karabükspor, Adana Demirspor maçı ile başladı.82 günlük aranın ardından Kırmızı-beyazlılar Kendi sahasında oynayacağı Osmanlıspor  maçı ile yeni sezona merhaba diyecek.

Rizespor’un şampiyonluğu ile tamamlanan ve Ankaragücü ve Erzurumspor’un Süper Lige çıktığı sezonun ardından yeni sezonun açılış maçı Karabük’te oynandı.  Karabükspor-Adanademirspor maçı ile start aldı.  ligde Boluspor ise kendi sahasında Cumartesi günü Osmanlıspor’u konuk edecek. Türkiye'nin 14 ilinden 18 takım, 290 gün sürecek toplam 306 maçlık sezonda, yeni transferlerle güçlendirdikleri kadrolarıyla belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışacak.

 

Rizespor’un şampiyonluğuyla geride bırakılan Birinci Lig'de Samsunspor, Gaziantepspor ve Manisaspor 2. Lige düşerken, Karabükspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği Süper Lig’den gelen takımlar oldu 2.ligden  Spor Toto 1. Gelen Altayspor,Afyonspor  ve Hatayspor oldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RZXVL