HAKKI-ALPER İNŞAAT LİDERLİĞİ SEVDİ

HAKKI-ALPER İNŞAAT LİDERLİĞİ SEVDİ

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu dördüncü hafta maçında ilk üç haftada kaybı bulunmayan ve turnuvanın favori takımları arasında gösterilen Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin, yine grubun iddialı ekiplerinden Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile karşı karşıya geldi.

01.07.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu dördüncü hafta maçında ilk üç haftada kaybı bulunmayan ve turnuvanın favori takımları arasında gösterilen Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin, yine grubun iddialı ekiplerinden Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0 galip ayrılan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin oldu ve 12 puanla liderliğini sürdürdü.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında B Grubu dördüncü hafta maçları Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan 4 maçla sona erdi. Grubun iddialı ekiplerinden olan ve ilk üç haftada üç galibiyet alarak 9 puan toplayan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin saat 20:45’te başlayan karşılaşmada yine grubun iddialı ekiplerinden olan ve ilk üç haftada 9 puan toplayan Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile karşı karşıya geldi. İki takımında kontrollü başladığı mücadelede rakip kalede daha etkili olan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin Hasan’ın attığı kafa golüyle 18.dakikada 1-0 öne geçti. Devre bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda da rakip kalede etkili ataklar yapan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin Sercan’ın ayağından bir gol daha buldu ve sahadan 2-0 galip ayrılarak turnuvanın favori takımları arasında olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu sonuçla Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin puanını 12’ye çıkardı ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ise 9 puanla 3.sırada kaldı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BKU3A