HAKKI-ALPER İNŞAAT LİDERLİĞİ GARANTİLEDİ

HAKKI-ALPER İNŞAAT LİDERLİĞİ GARANTİLEDİ

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası B gurubu 6.haftasında lider Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin Cengizay İnşaat ile karşı karşıya geldi. Grup liderliğini yakından ilgilendiren bu karşılaşmayı Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin 7-1 kazanarak son hafta öncesi liderliği garantiledi.

07.07.2018

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası B gurubu 6.haftasında lider Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin Cengizay İnşaat ile karşı karşıya geldi.

Grup liderliğini yakından ilgilendiren bu karşılaşmayı Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin 7-1 kazanarak son hafta öncesi liderliği garantiledi. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına düzenlenen 13’üncü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda heyecan B grubu 6.hafta maçları ile devam etti.

Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada lider Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin ikinci sırada bulunan Cengizay İnşaat ile karşı karşıya geldi. Son haftaya girilirken liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadeleye Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin iyi başlayan taraf oldu.

İlk dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya başlayan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin ilk devreyi önde kapatan taraf oldu. İkinci yarıda da gollerine devam eden Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin sahadan 7-1 galip ayrılarak grup maçlarının bitimine 1 hafta kala liderliği garantiledi.


Cengizay İnşaat ise 15 puanla 2.sırada kaldı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QD2YC