Hakem Görevini Yaptı!

Hakem Görevini Yaptı!

Boluspor Denizlispor maçına maçın orta hakemi serkan tokat damga vurdu.

10.11.2018

Futbolumuz.com Haber

 

Boluspor Denizlispor maçına maçın orta hakemi Serkan Tokat damga vurdu.

 

Maçın başından sonuna kadar yanlı kararlarıyla adeta maçı çığırından çıkaran maçın orta hakemi Serkan Tokat'a büyük tepki vardı.

 

İlk yarı İshak'a biri doğru biri yanlış peş peşe verdiği kartlarla önce Boluspor'u 10 kişi bırakan maçın orta hakemi Boluspor'un ilk yarıda ki golüne engel olmadı.

 

İkinci yarı ise takdir haklarını rakipten yana kullanan Tokat Denizlispor'un iki metre ofsayt olan pozisyonunu yan hakemi ile birlikte es geçerek rakibin öne geçmesine sebep oldu.

 

Boluspor'lu oyuncuları adeta kart yağmuruna tutan orta hakem, sakinliği ile tanınan kaleci Gökhan'ı bile çileden çıkardı.

 

Bu hakemin Boluspor vukaatıda ilk değildi. 2014'de Deplasmanda oynanan 1461 Tabzonspor-Boluspor maçında da yaptığı hatalar sonrası Karşılaşma genelinde verdiği kararlarla tepki alan Serkan Tokat bazı pozisyonlarda ‘hata yaptım’ diyerek hatasını kabullendi. Karşılaşmanın özetini izlediğini ve bazı pozisyonlara kontrolü elinden kaçırdığını kabul eden Serkan Tokat, Bolusporlu yöneticilere ve teknik heyete ‘kusura bakmayın hata yaptım’ dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2PQZE