HAKEM CAMİASI İFTARDA BİRARAYA GELDİ

HAKEM CAMİASI İFTARDA BİRARAYA GELDİ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu İftar Programında il spor camiası bir araya geldi

03.04.2024

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programında il spor camiası bir araya geldi.

İftar yemeğine; Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin, Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, TÜFAD Bolu Başkanı İrfan Ulusan, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Salih Aktaş, Boluspor Kulübü Eski Başkanı ve Semmak Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu, Kastamonu ili A Klasman Yardımcı Hakemleri Nurettin Dinçer Demir, Oğuz Terzi, Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Arif Ergün, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanı Batuhan Topçu, saha komiserleri, hakemler ve gözlemciler katıldı.
“Türkiye’nin en çok eleştiri alan kesimi hakemlerimiz ve gözlemcilerimizdir”
Gecede ilk olarak Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanı Batuhan Topçu söz aldı. Topçu; “Sizlerin karşısına Türkiye’nin en genç başkanı ve yönetim olarak çıktığımızı hatırlatmak istiyorum. Bana ve arkadaşlarıma bu görevi layık gören tüm hocalarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Türkiye’nin en çok eleştiri alan kesimi değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimizdir. Bu doğrultuda en çok birlik beraberliğe ihtiyacı olan kurumda hakemlik kurumudur. Bu birlik ve beraberlik özellikle Bolumuzda en üst seviyede siz değerli taban birliklerimize gayretleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Taban birliklerimizle, kulüplerimizle gerçekleşecek olan tüm faaliyetlerde daha önce olduğu gibi bundan sonrada birada olarak Bolu spor camiasını en üst seviyeye taşıma gayesindeyiz” dedi. 
“Bu birlikteliği sağlamak bazı iller için çok zor”
Topçu’nun ardından Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Arif Ergün söz aldı. Ergün; “Bu akşam düzenlemiş olduğu iftar sebebiyle Batuhan Topçu arkadaşımıza teşekkür ederim. Bu birlikteliği sağlamak bazı iller için çok zor. Ama biz Bolu olarak en üst seviyede yakaladığımıza inanıyorum. Batuhan Topçu ve ekibine ayrıca parantez açmak istiyorum. Türkiye’nin en genç başkanı ve yönetim kurulu üyeleri. Biz özellikle bu yola çıktıklarında arkadaşlarımıza söylediğimiz bütün genç arkadaşlardan bir yönetim oluşturulmasıydı. Hizmet aşkıyla, genç arkadaşlarımızın daha çok istek, arzuyla çalışması. Bunu ilk başta göreve geldiklerinde dernek binamız kendi öz malımız. Arkadaşlar orayı tamamen yeniledi. En başından sonuna kadar. Boyasından kapısına kadar. Her şeyi yenilediler. Bu gerçekten çok büyük bir emek. Ceplerinden para harcayarak, emeklerinden, vakitlerinden, ailelerinden zaman ayırarak bunları yapmak çok önemli. Dernekçilik gerçekten çok zor bir iş. 100-110 kişilik bir ekibe hizmet etmek ve bunu hiçbir gelir, hiçbir maaş, hiçbir beklenti olmaksızın yapmak çok zor” şeklinde konuştu. 
“Amatör’de ivmeyi hızlandırdık”
Ergün’ün ardından Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay söz aldı Aksay; “Bu akşam geçen senede aynıydı, bu sene de aynı. Birliktelik, beraberlik güçlenerek gidiyor. Ben bugüne vesile olan tüm ekibe genç ekibe teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Biz futbolun önünü açıyoruz. Hep beraber açıyoruz. Bolu inşallah hak ettiği yerlere gelecektir. Amatör’de ivmeyi hızlandırdık” ifadelerini kullandı. 
“İlimiz iki metropol arasında spor turizmi açısından çok önemli bir yerde”
Aksay’ın ardından ise, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin söz aldı. Metin; “Böyle bir gecede burada olmak bizleri son derece memnun ediyor. Hakemler derneğimizin bu güzel geceyi düzenlenmesinden dolayı da tebrik ediyorum. Bizim görevimiz Bolu’daki amatör sporu elimizden geldiğince iyi yerlere taşımak. İlimiz iki metropol arasında spor turizmi açısından çok önemli bir yerdeyiz” dedi. 

“Bu birliktelik Bolu’ya çok şey kazandıracak”
Gecede son konuşmayı katılan Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler yaptı. Güler; “ Burada gerçekten bulunmak benim için mutluluk kaynağı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buradaki asıl nokta birliktelikti. Bu birliktelik Bolu’ya çok şey kazandıracak. Bolu amatörüne, profesyonelliğine çok şey kazandıracak. Bizler spor yöneticisiyiz. Aynı zamanda spor adamıyız. Üretenler eleştirilir. Aslında eleştiriye olumlu gözle bakmak lazım ki, hakemlerimiz sahanın hakimi. Onların vermiş olduğu kararlar neticesinde Türk futbolu, Türk sporu gelişiyor. Ben bütün hakemlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Emeklerine sağlık. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak tespit ettiğimiz bütün eksikliklerde değerli büyüklerimizin desteğiyle bizler Bolumuzun hem sporuna hem de spor altyapısının gelişimine hizmet edilecek her şeyi ciddi anlamda mesai arkadaşlarımız ve taban birlik başkanlarımızla bir koordinasyon içindeyiz” dedi 
Emeği geçenlere plaketleri verildi
Törende, geçmiş dönem İl Hakem Kurulu ve dernek yönetiminde görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine katkı ve emeklerinden ötürü teşekkür plaketleri takdim edildi. Dernek tadilatı, tefrişatı ve faaliyetlerinde maddi manevi destek veren firmalara teşekkür plaketleri takdim edildi. 2023-2024 Sezonu Devre Arası Klasmanlarında Terfi alan Selim Göksu’ya kokart ve plaketi takdim edildi. Program sonunda ise protokol, hakemler ve gözlemciler günün anlam önemine binaen hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QVHRV