HAKEM BİZİ BİLDİĞİNİZ YAVAŞ YAVAŞ DOĞRADI

HAKEM BİZİ BİLDİĞİNİZ YAVAŞ YAVAŞ DOĞRADI

Yusuf Emre Gültekin ve Cengiz Umut Meraş maç sonunda yaptıkları basın açıklamasında hakem Özgür Yankaya’ya sert tepki gösterdi.

11.05.2018

Gazişehir Gaziantep FK’ya deplasmanda son dakikada yediği golle 1-0 mağlup olan Boluspor’da ilk olarak kaptan Yusuf Emre Gültekin maçın ardından yaptığı açıklamada hakem Özgür Yankaya’ya sert tepki göstererek şunları söyledi; “bugün konuşulacak fazla bir şey olduğunu  düşünmüyorum. Bu hakemin her kararı karşı takımın lehine verdiğini herkes gördü. Biz saha içinde elimizden gelen bütün mücadeleyi vermeye çalıştık. Bugün soyunma odasında arkadaşlarımın hırsını gördüm. Yediğimiz bu gol bizim daha fazla hırslandırdı. Hakeme maç içinde sorduğumuzda bu maçın rövanşının olduğunu fazla kasmamız gerektiğini söyledi. Ben anlamadım maç başından beri bütün sarı kartlar, fauller olsun hep bizim aleyhimize verildi. İnşallah ikinci turda biz gerekeni yapacağız.”

"HAKEM BİZİ BİLDİĞİNİZ YAVAŞ YAVAŞ DOĞRADI"

Cengiz Umut Meraş’ta maçın ardından yaptığı açıklamada hakem Özgür Yankaya’yı eleştirerek şunları ifade etti; “6 yıldır professiyonel futbol hayatımda hiç hakemlerle ilgili konuşmadım. Ama bugün herkesin maçı tekrar izlemelerini istiyorum. Hakem bizi bildiğiniz yavaş yavaş tabiri caizse doğradı. Biz atağa çıkarken durdurdu. Gereksiz sarı kartlar verdi. Saha mücadelemizi gösteremedik. Yusuf’un dediği gibi yanına itiraza gittiğimizde hakem ikinci maçın olduğunu ve bize kasmamızın gerektiğini söyledi. Böyle bir şey var mı? Ama biz elimizden geleni yapacağız. İçeride taraftarımızla birlikte inşallah Bursa’ya finale gideceğiz.”

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0ZRPV