HAFTALAR SONRA YÜZÜ GÜLDÜ

HAFTALAR SONRA YÜZÜ GÜLDÜ

Boluspor’un başarısı için gecesini gündüzüne katan her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışan Başkan Savaş Abak, haftalar sonra alınan 3 puan sonrası stadyumdan mutlu ayrıldı.

20.03.2023

Boluspor’un başarısı için gecesini gündüzüne katan her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışan Başkan Savaş Abak, haftalar sonra alınan 3 puan sonrası stadyumdan mutlu ayrıldı.

 

Sonucu merakla beklenen Keçiörengücü karşılaşmasında sıkıntılı olan ve başarı için gecesini gündüzüne katan Başkan Savaş Abak karşılaşmayı heyecan içinde takip etti.

 

Abak, alınan 3 puan sonrası derin nefes aldı. Haftalardır alınan kötü sonuçlara bir hayli üzülen takımın üst seviyelere çıkması için 24 saat mesai harcayan Başkan Savaş Abak takımının sahadan galibiyetle ayrılması sonrası mutlu gelecek maçlara daha umutla baktı. Abak’ın protokol tribününde heyecanı karşılaşma sonlarına doğru objektiflerimize böyle yansıdı.

Tarafatar

Tarafatar
2023-03-20 18:16:16

Bu maçta galip gelmek çok iyi ve güzel oyunla maçı kendi lehimize çevirip güzel oldu bundan sonra takıma motive edip ileri haftalarda maçlardan iyi sonuç alıp istediğimiz duruma geliriz inşallah keçi ören maçı aldık fazla abartmaya gerek yok sadece önümüze bakalım oynacağımız deplasman maçlarinda nasıl puan alırız planını yapmak gerek eğer iyi sonuçlar alırsak Boluspor takımına bir heycan eklenmiş olur

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4PAWJ