GÜNLERDEN BOLUSPOR...

GÜNLERDEN BOLUSPOR...

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında Boluspor, bugün sahasında Bandırmaspor ile karşılaşacak.

06.11.2021

 

Boluspor - Bandırmaspor maçı 6 Kasım 2021 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Bu heyecan dolu mücadele Bolu'da, Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

BOLUSPOR - BANDIRMASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Boluspor - Bandırmaspor maçı TRT Spor ve Bein Sports Max 1 kanalından naklen yayınlanacak. Sporseverler bu müsabakayı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

 

Boluspor - Bandırmaspor maçının hakemi Mustafa Kürşad Filiz olacak. Filiz'in yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Ferdi Karadoruk yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Ozan Ergün görev alacak.

 

Ligde zirve mücadelesi veren ve 21 puanla 5. sırada bulunan Bandırmaspor'da mutlak hedef galibiyet... Son iki maçını kazanan Bandırma temsilcisi ligde çıktığı 11 maçta 7 galibiyet ve 4 yenilgi aldı.

Boluspor ise 10 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle 12 puan topladı. Kırmızı-beyazlılar 11. sırada yer alıyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YHGNH