GÜNLERDEN BOLUSPOR

GÜNLERDEN BOLUSPOR

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Boluspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor.

17.04.2023

Boluspor ligde 47 puanla 9.sırada play-off potasının 2 puan uzağında bulunuyor. Ligde oynadığı son iki maçta Samsunspor’a ve Bodrumspor’a evinde farklı mağlup olmuştu. Kırmızı-beyazlılar 30. ve 32. Haftalarda da ligden çekilen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor maçlarından hükmen galip ayrılarak 6 puanı hanesine yazdırdı. Bu hafta rakip son 8 maçında kaybetmeyen Çaykur Rizespor olacak. Boluspor’un, bu maçtan galip ayrılması halinde diğer rakiplerinin sonuçlarına göre play-off potasına girme şansı bulunuyor. Mağlup olması durumunda ise kalan haftalar öncesi işler zora girecek.

Temsilcimiz kalan 6 maçın üçünü kendi sahasında üçünü de dış sahada oynayacak. Oynayacağımız rakipler arasında bu haftaki rakip Çaykur Rizespor’un yanı sıra Süper Lig’i hedefleyen Sakaryaspor ve Eyüpspor da bulunuyor. Bu haftadan başlamak üzere Boluspor’un kalan maçlarında hata yapma şansı bulunmuyor.

Kırmızı-beyazlıların maç oynamadan 3 puanı cebine koyduğu haftayı avantajlı kapattığı söylenebilir. Geride bıraktığımız 32. Hafta sonuçlarına bakıldığında Boluspor’un play-off yolundaki rakiplerinden Bandırmaspor’un kazanması dışında kayıp yaşamadı. Manisa FK Bandırmaspor karşısında kaybederken, Tuzlaspor Samsunspor’a, Ankara Keçiörengücü de Göztepe’ye mağlup oldu. Bodrumspor ise kendi evinde Pendikspor’la berabere kaldı ve 2 puan bıraktı.

 

Bolu Atatürk Stadyumu'ndaki maçta hakem Turgut Doman görev yapacak.

 

BOLUSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.30'da başlayacak Boluspor - Çaykur Rizespor maçı TRT Spor ve beIN Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 5U4OB