Giray Hoca Spor Basınıyla Buluştu

Giray Hoca Spor Basınıyla Buluştu

Spor basınına Boluspor Kulübü Karaçayır Tesisleri’nde bir kahvaltı veren Boluspor Teknik Direktörü Giray Bulak merak edilen soruları da yanıtladı.

24.07.2019

Spor basınına Boluspor Kulübü Karaçayır Tesisleri’nde bir kahvaltı veren Boluspor Teknik Direktörü Giray Bulak merak edilen soruları da yanıtladı.

 

Burak ilk olarak antrenörlük hayatını ve kendisini tanıtırken, basın mensupları ile de tek tek tanıştı. Bulak hafta içinde 6-7 oyuncunun daha Boluspor kadrosuna katılacağını söyleyen Bulak yeni transfer Seth’in takıma dahil olduğunu belirtti. Camianın hedefleri için tüm katalizörlerin devreye girmesi gerektiğini söyleyen Bulak, “Şu an kadromuzda kiralıktan dönenlerle birlikte 10 civarında alt yapı ve genç oyuncumuz var. Bu oyuncuların büyük bölümüne transfer teklifleri geliyor. Basın bu sene sinerjinin düşük olduğunu söylese de her şey bu etkenlere bağlı. Tabi ki iyi oyuncu grubu da önemlidir” dedi.

 

Çarşamba günleri basın toplantısı

Maç günleri ve bazen idman önlerinde basına demeç verdiğini söyleyen Bulak, basından gelen talep üzerine Çarşamba günleri sabah idmanı öncesinde basın toplantısı yapılacağını belirtti. Bulak ayrıca basın gazetecilere telefon numarasını da vererek, “İstediğiniz zaman arayın” dedi.

Ertuğrul

Ertuğrul
2019-07-24 13:24:29

Birileri lütfen başkan ve yöneneticilere bu takıma play of oynatmanın AMAÇ değil ARAÇ olduğunu anlatsın. Zira her mikrofon uzatıldığında bununla öğünüyorlar. Lige çıkamadıktan sonra on defa play of oynasan ne oynamasan ne? Bizler artık masal dinlemek istemiyoruz. Boluspor un borcunu artırmayın ve ligden düşürmeyin yeter. Takımda iskelet diye bir şey kalmadı bırakın sözleşmesi biteni mukavelesi olan futbolcular bile arkasına bakmadan kaçar gibi gidiyorlar. Tamam para önemli ama her şey de para değil lütfen kendinizi biraz sorgulayın ve BOLUSPOR u oyuncağını başkasına vermek istemeyen şımarık çocuklar gibi saklayıp başkasına oynatmam kafasından çıkın. Zira oyuncak düşerse hepimiz ağlarız benden söylemesi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UCRPG