19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tekerlekli Kayak Yarışması, Gerede’de büyük heyecana sahne oldu.
Haber: Barış GÜZELTÜRK
Genç sporcuların yoğun katılım gösterdiği organizasyonda yarışmacılar parkur boyunca kıyasıya mücadele ederken, ortaya renkli ve çekişmeli görüntüler çıktı. Sporcuların performansları izleyenlerden alkış alırken, yarışmalar centilmence bir atmosfer içerisinde tamamlandı.
Gün boyu süren etkinlik sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Başarılı sporcular madalya ve ödüllerine kavuşurken, organizasyon sporcular ve aileleri tarafından büyük beğeni topladı.
Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışma, gençlerin spora teşvik edilmesi ve kayak branşına olan ilginin artırılması açısından önemli bir organizasyon olarak değerlendirildi.
Etkinliğe katılan tüm sporculara, antrenörlere ve organizasyonda emeği geçen personele teşekkür edilirken, genç sporcuların gösterdiği mücadele ve azim takdir topladı.