Gerçekten mağlubiyeti hak ettik

Gerçekten mağlubiyeti hak ettik

Boluspor Yardımcı Antrenörü İlker Yanar,Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

02.04.2022

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Yardımcı Antrenörü İlker Yanar, "Bu kadar önemli bir maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Gerçekten 15 günlük milli maç arasında yapmış olduğumuz çalışmaların kafamızda kurgulamış olduğumuz, kazanmamız adına oynamamız gereken stratejik oyunu oynayamadık. Gerçekten mağlubiyeti hak ettik. Kazanmayı hak etmedik. 5 haftadır kötü giden bir gidişatımız var. 5 maçta 4 galibiyet beraberlik alan bir takımın, ondan sonraki 5 maçta sadece 1 beraberlikle süreci böyle geçirmesi inanılmaz. Biz de büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bunun çeşitli sebepleri var. Biz üzerimize düşeni buradan alıp bu kaostan nasıl çıkabiliriz onun üzerinde çalışmalar yaparak durumu düzeltmeye çalışacağız. Rakibi de kutlamak istiyorum. Her alanda gerçekten arzulu coşkulu oynayarak galibiyeti hak ettiler. 2-1'i yakaladıktan sonra en azından beraberliği yakalayabilmek için hamleler de yaptık. Pozisyonlar çok net olmasa da, kanat pozisyonlarından, karambolden beraberlik golün atabilirdik ama şundan eminim ki bugün 3 puanı hak edecek bir oyun oynamadık" dedi.

bolulu

bolulu
2022-04-05 13:39:59

MAĞLUBİYETİ HAKETTİNDE SEN NE İŞ YAPARSIN SANA ÖLE HER HAFTA MAĞLUBİYET BAHANESİ ÜRET DİYEMİ PARA VERİYOR BU KULÜP NEDEN REHAYLA BERABER DEFOLUP GİTMİYOSUNUZ TAKIMIN BAŞINDAN UTANMAZ ADAMLAR KAÇ HAFTADIR MAĞLUP TAKIM

bolulu

bolulu
2022-04-05 13:37:45

NE GALİBİYETİNİ HAKETTİN KAÇ POZİSYONUN VAR ÇÖKTÜNÜZ BOLUSPORUN BAŞINA UTANMIYORSUNUZ.DÜŞÜN TAKIMIN YAKASINDAN.REZİLLİKTEN BAŞKA BİŞE DEĞİL OYUN YOK OYUNA MÜDAHALE YOK REZALET Bİ OYUN NEYMİŞ DÜZELTMEK İÇN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOMUŞ YÜRÜ GİT.GEÇEN HAFTADA AYNI TERANEYİ OKUYODUN.SON 4 MAÇ 3 MAĞLUBİYET 1 BERABERLİK ALMIŞ TAKIM 2 HAFTA LİG ARASI VAR OYNADIĞI OYUNA BAK NAPTINIZ LİG ARASINDA.DEFOLUN GİDİN KARDEŞİM KOSKOCA BOLUSPOR REHA ERGİNEREMİ KALDI.KİMİ YENECEKSİNİZ SON 6 HAFTA MENEMENİ YENEMEMİŞSİN EVİNDE GELEN TOKATLAMIŞ GİDEN TOKATLAMIŞ REZİL HERİFLER HALA KONUŞUYOSUNUZ.HAMLE YAPMIŞTA BERABERLİĞİ YAKALAYAMAMIŞ YORUMA BAK DİNGONUN AĞRI BOLUSPOR.BAL LİGİNDE TAKIM ÇALIŞTIRAMIYACAK ADAM VARSA BOLUSPORUN BAŞINDA.YÖNETİM SİZDE HORUL HORUL UYUMAYA DEVAM EDİN.10 HAFTADIR REZALET OYUN DOĞRU BELLİ GALİBİYET YOK.AMA TAKIM GAYET MUTLU REHA EFENDİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLANIYO FALAN Bİ TANE KADRO DIŞI YOK Bİ TD DEĞİŞİKLİĞİ YOK .

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KZSJ0