Gelenler-Gidenler

Gelenler-Gidenler

Boluspor 1.transfer döneminde Teknik Direktör Giray Bulak’la birlikte 18 ismi kadrosuna katarken, 19 isimle yollarını ayırdı. 6 ismi ise kiralık gönderdi.

03.09.2019

Kırmızı-beyazlılar 1.transfer döneminde iç transferde Ümit Kurt ve Mustafa Durak’la sözleşme yeniledi. Dış transferde ise Deniz Kök ve Ozan Evrim Özenç (Antalyaspor), Bilal Kısa (Akhisarspor), Mustafa Eskihellaç ve Sincere Seth (Yeni Malatyaspor), Dodo (Qatar SC), İsmail Konuk (Adana Demirspor), Rydell Poepon ve Mustafa Sami Can Keskin (Gazişehir GFK), Gökhan Sazdağı (Adanaspor), Alimardon Shukurov (TC Abdyh), Yavuz Aygün (Göztepe), Hakan Arslan ve Hakan Canbazoğlu (BB Erzurumspor), Yusuf Mert Tunç (Fenerbahçe) takıma katılan isimler oldu.

Kimlerle Yollar Ayrıldı?

İshak Çakmak (Keçiörengücü), Guido Koçer (Samsunspor), Gökhan Değirmenci (Akhisarspor), Akabueze (Ümraniyespor), Özgür Can Özcan (Giresunspor), Yusuf Emre Gültekin (BB Erzurumspor), Matic Fink, Vukadin Vukadinoviç (MFK Karniva), Mamadou Diarra (Bursaspor), Ufuk Budak (Altınordu), Gökhan Köstereli (Hekimoğlu Trabzon), Daniel Dimov (Bulgaristan), Cengizhan Şarlı (Bayrampaşa), Sinan Akaydın (Bandırmaspor), Kadir Kahvecioğlu (Çatalcaspor), Mustafa Çınar, Emre Adiloğlu (Erokspor), Tunahan Subaşı, Abdurrahman Çağlar (Karabey Birlik).

Kiralık Gidenler

Burak Asan (Sivas Belediyespor), Ozan Karabacak ve Sabri Can (Fethiyespor), Said Can Açıkalın (Karacabey Belediyespor), Yasin Dülger (Nevşehir Belediyespor), Furkan Demir (Osmaniyespor)

Y.EFE

Y.EFE
2019-09-03 12:03:21

18 gelen 19 giden oyuncu devre arasında yapılacaklarıda düşünürsek minimum 25 oyuncu gelip gidecek bir sezon boyunca. Bir takımın 3-4 tane olsun karakterli devamlılığı olan ligi kaldırabilecek oyuncusu olmaz mı? 3-4 tane takıma destek verecek gelişecek altyapı veya genç oyuncusu olmaz mı? Yıllardır aynı nasıl yapılanma nasıl kadro kurma şaka gibi. Amatörde bile bu durum yok. Taraftar olarak içimiz acıyor artık.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JV8T5