GEÇTE OLSA SÖZ TUTULDU

GEÇTE OLSA SÖZ TUTULDU

Bolu Belediyesi Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz Perşembe günü ligin 33. Haftasında oynanan Eyüpspor mücadelesinde vaat ettiği galibiyet primini ödedi.

26.04.2022

İstanbul'da oynanan Eyüpspor maçında galibiyet almaları durumunda kendi cebinden 10 bin TL futbolculara prim vereceğini söyleyen Başkan Tanju Özcan, araya hafta sonu girmesi nedeniyle parayı Ümraniyespor maçı öncesi ödeyemeyince futbolcular kazan kaldırıp antremana çıkmamıştı.

Başkan'ın Özcan'ın galibiyet primi olarak vaad ettiği 10 bin TL primi Ümraniyespor maçı öncesi isteyen futbolcular başkanın ödemeyi hafta başında yapacağını söylemesine karşın antremana çıkmamışlardı.Ümraniyespor karşısında sahadan 2 - 0 skorla mağlup ayrılan kırmızı beyazlı futbolcuların primlerini bugün başkan Özcan kulübe gönderdiBaşkan Özcan'ın vaad ettiği 10 bin lirayı alamadıkları için kazan kaldıran ve antremana çıkmayan futbolcular bugün paralarına kavuştu.

Taraftar

Taraftar
2022-04-26 19:21:00

Beyler priminizi aldınız bundan sonra bütün işler ve güçler sizin elinizde bu hafta oynayacak olan adana maçına öyle hazırlamanız lazım iken varınızı herşeyinizi ortaya koyup bu maçı kazanmak zorunda bilip ve üç puanı alıp gelmelisiniz şurda 4 haftamız kaldı bu maclardan puan veya puanlar alırsanız ligde kalırız bütün ipler boluspor futbolcu kardeşlerde biz bu maçı alacağız başka çare yok bu takım düşmeyecek

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-04-26 18:09:36

Gerçek Boluspor'lu futbolcuları gönderir, onların yerine Reha'nın veya futboldan anlamayan kişlerin önerdiği futbolcuları alırsanız, antremana çıkmazlar. Bu futbolculara sormak lazım, 5-6 hafta yenidiğnizde kulübe 10 bin TL. veriyor musunuz? Takımın içinde gerçek Boluspor'lu bir tek futbolcu yok. 2-3 tane lig19'dan gelen var, onlarda ilk onbirde olmuyorlar, abilerine karşı gelemeyerek, onlarda antremana çıkmadıkları anlaşılıyor. Boluspor'u bu hale getiren, sonrada kongre ayakları ile lig bitmeden kaçmak isteyen Başkan ABAT bu sorumluluktan kurtulamaz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VPC7J