“GEÇMİŞTEKİ HESAPLAŞMALARI, GEÇMİŞTE OLAN OLAYLARI BIRAKMALIYIZ”

“GEÇMİŞTEKİ HESAPLAŞMALARI, GEÇMİŞTE OLAN OLAYLARI BIRAKMALIYIZ”

Boluspor’a uzun yıllar başkanlık yapan şampiyonluklar kazanan ve takıma Play-Off’lar oynatan kırmızı beyazlıların eski başkanlarından Necip Çarıkcı özel açıklamalarda bulundu.

11.05.2022

Boluspor’a uzun yıllar başkanlık yapan şampiyonluklar kazanan ve takıma Play-Off’lar oynatan kırmızı beyazlıların eski başkanlarından Necip Çarıkcı özel açıklamalarda bulundu.

Abdullah Abat’ın istifasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın önderliğinde oluşturulan kriz yönetiminde elini taşın altına sokan Boluspor eski başkanlarından Necip Çarıkcı, 2 haftalık süreci ve kalan son iki haftayı değerlendirdi.

Çarıkcı; “Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan ile istişare ediyoruz. Her gün Boluspor’u konuşuyoruz. 15 günden bu yana beraberiz. Elimden ne geliyorsa 33 yıllık birikimimi şu 15 günde Boluspor’un menfaati neyse çevremi, dostluğumu, arkadaşlığımı bütün tecrübemi bu esnada kullanmaya çalışıyorum. İnşallah takımı hep beraber ligde bırakırız” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“BÜTÜN ESKİ BAŞKANLARIMIZ BU DESTEĞE OLUMLU YANIT VERDİ”

Eski başkan Çarıkcı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın mevcut başkan Abdullah Abat’ın istifasının ardından toplantılar yaptığını işaret ederek; “Özellikle son 4 haftada bekleyen bir tablo oluştu. Kulüp başkanımız bir anda istifa etti. Ben ve Bolu Belediye Başkanımızda o saat içinde basın toplantısı yaptı. Basın toplantısında bütün kulüp başkanlarımızdan bu konuda destek talep etti aynı zamanda taraftarlarımızdan da. Aslında hiç beklenmeyen bir olaydı. 4 maç kalmış. Kulübümüzün bu düşme potasında olması bütün şehir bir anda ayaklandı. Bolu Belediye Başkanımız ‘5 dakika kaybedecek zamanımız yok’ dedi. Bizlerle beraber bireysel toplantılar yapıldı. Eski başkanlarımızdan destek istendi. Bütün eski başkanlarımız bu desteğe olumlu yanıt verdi” ifadelerini kullandı.

“HERKESE GÜZEL BİR MESAJ VERİLDİ”

Adana deplasmanında alınan 3 puanın Bolu’da bayram havası yarattığının altını çizen Çarıkıcı; “2 gün sonrada takımımızın Adanaspor maçı vardı. İyi bir heyecanla Bolu Belediye Başkanımız sağ olsun kendisi bizzat Adana’ya maça gitti. Orada almış olduğumuz galibiyet bir anda bizlere bayram havası yarattı. Bayramda da bütün futbolcu kardeşlerimizle de Adanaspor maçını kutladık. Herkese güzel bir mesaj verildi. Basınımızla, taraftarlarımızla Ramazan Bayramında güzel bir tablo oluştu” dedi.  

“GEÇMİŞTEKİ HESAPLAŞMALARI, GEÇMİŞTE OLAN OLAYLARI BIRAKMALIYIZ”

Mayıs ayının sonunda olağan kongrenin yapılacağının altını çizen Çarıkcı; “Bunlar bizim alışık olduğumuz konular değil. Bu haftaki Samsun maçını kazandık. Önümüzde kongre var. Bu saatten sonra geçmişteki hesaplaşmaları, geçmişte olan olayları bırakmalıyız. Olağan genel kurulda artık taraftarlarımız, basınımız, eski başkanlarımız herkes oturacak bu konuyla ilgili özeleştiri yapacak” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR’A KÖTÜ GÜNDE SAHİP ÇIKAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Boluspor’a kötü günde sahip çıkan herkese teşekkür eden Çarıkcı; “Şuan da önümüzde 2 maç kaldı. Halen daha bitmiş değil. 44 puanımız var. Benim bütün temennim bu hafta bu işin bitmesi. İnşallah bu iş Altınordu maçına kalmadan Ankaragücü’nün biz nasıl yenebiliriz, son hafta stres çok farklı oluyor. Biz burada 6 puan almakla mükemmel iş yapılmış. Burada emeği geçen başta Bolu Belediye Başkanımız, eski başkanlarımız, idarecilerimiz, Boluspor’a kötü günde sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Önemli olan iyi günde değil, kötü günde kulübe sahip çıkılması. Taraftarlarımızdan 3 grup vardı. Onlar bile ilk defa 3 taraftar grubu kendi içinde birleşti. Maraton tribününde herkes birbirine destek verdi. O bile bizim için bir hayır oldu” dedi.

“SON HAFTAYA KALMAMASI İÇİN DUA EDİYORUM”

Boluspor’un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçından puan veya puanlar beklediğinin altını çizen Çarıkcı; “O anlamda şuanda bir şey konuşmaya gerek yok. Bu hafta ki Ankaragücü maçına odaklanmamız. Bu hafta bu iş biter diye düşünüyorum. Son haftaya kalmaması için dua ediyorum. Zor günlerinde özeleştirisini biz genel kurulda bende konuşacağım, herkes konuşacak. Bu haftada takımımızdan puan veya puanlar bekliyorum” ifadelerini kullandı.  

“İNŞALLAH TAKIMI HEP BERABER LİGDE BIRAKIRIZ”

33 yıllık birikimini 15 günden bu yana kullandığını dikkat çeken Çarıkcı; “Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan ile beraber istişareler yapıyoruz. Her gün Boluspor’u konuşuyoruz. 15 günden bu yana beraberiz. Bende elimde gelen maddi ve manevi şekilde bütün tecrübelerimi takımı ligde tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Elimden ne geliyorsa 33 yıllık birikimimi şu 15 günde Boluspor’un menfaati neyse çevremi, dostluğumu, arkadaşlığımı bütün tecrübemi bu esnada kullanmaya çalışıyorum. İnşallah takımı hep beraber ligde bırakırız” dedi.

“BUNDAN SONRA BOLUSPOR KULÜBÜNÜN DAHA İYİ NASIL YÖNETİLİR ONUN ÇALIŞMASI YAPILACAK”

Mayıs ayının sonunda yeni şirketleşme maddesinin olduğunu sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Kongrede yeni şirketleşme maddesi var. Bunu Bolu Belediye Başkanımız çalışıyor kendisi. İnşallah Boluspor’ u bundan sonra sağlam temellere nasıl oturturuz bunun çalışması yapılıyor. Çünkü şirket olmak zorunluluğu var 1 yıl içinde. Hep beraber kongrede konuşacağız. Bundan sonra Boluspor kulübünün daha iyi nasıl yönetilir onun çalışması yapılacak” şeklinde konuştu.

Burhan Yeşltaş-Fahri Gündüz

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-05-11 15:32:27

Sayın Necip başkanım; sizin gibi futbolu bilen başkanlara ihtiyacımız var. Zaman oldu eleştirdik, haklıydık veya haksızdık, futbolda bunlar olacaktı, ama siz ABAT gibi yerel basında taraftara yorumları kapattırmadınız, takımı bırakıp kaçmadınız. Kabul eder veya etmezsiniz, etrafınızdaki kişilerin fikirlerine de biraz hak verirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum. Futbolu sizin gibi bilen herkesin fikirlerinden yararlanmak gerekir. Takımımızın bir alt lige düşme ihtimali %50. Eğer bu takım düşerse; 1-ABAT ve REHA ikilisi, 2-Yerel basın (Taraftara yorumları kapatan, gerçekleri yazmayan) sorumluluktan KAÇAMAZ.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DJJTU