Geçen sezondan daha iyi, daha güçlü bir takımımız var.

 Geçen sezondan daha iyi, daha güçlü bir takımımız var.

Başkanımız Necip Çarıkcı, Boluspor Dergisi 20. Sayısına açıklamalarda bulundu

07.05.2018

Başkanımız Necip Çarıkcı “Bu sene Süper Lig’e çıkacağız. Geçen sene de play-off’larda mücadele etmiştik. Halkımızın gönlü müsterih olsun. Bu takım bunu başarabilecek güçte.

Lig kötü başlamamış olsaydık şu an açık ara şampiyon olabilirdik. Kötü başlangıca rağmen takımımız iyi toparlandı ve ilk 2 şansımızı kıl payı kaçırdık. İyi bir takımımız var. İyi bir hocamız var. Ben bu sene Süper Lig’e çıkacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Artık şu kısa zamanda play-off stratejimizi belirleyeceğiz. Herkesin kenetlenmesini istiyorum. Çünkü takımımız Süper Lig’e çıkacak güçte. Artık sadece biz değil iş adamları, rakip taraftarlar, herkes Boluspor üst lige gelsin istiyor. İnşallah şansımızda yerinde olur, play-off’lardan Süper Lig’e çıkarız.

Geçen sezondan daha iyi, daha güçlü bir takımımız var. Aslında bizim geçen sene şampiyon olmamız lazımdı. Geçen senede takımımız çok kötü değildi. Maalesef bazı aksaklıklar oldu. Bu seme de bu ligin en iyi takımı biziz. Geniş bir kadroya sahibiz ve iki tane 11’imiz var. Artık taraftarımızın beklentisini yerine getirmemiz gerekiyor. Burada 25-30 yıldan beri Süper Lig’e çıkmamızı bekleyen büyüklerimiz, babalarımız var. Eski Boluspor’u bilen büyüklerimiz var.

Bunlar bu takımı ligde görsün istiyorum. Bolu bir futbol şehri, onun için de daha çok çaba sarf ediyorum. Bu sene elimize fırsat geçti ama bazen futbolda istediğin sonuçları iyi de oynasan alamayabiliyorsun. Lig başındaki kayıplarımız çok fazlaydı. Eğer o kayıpları yaşamamış olsaydık biz geçtiğimiz haftalarda şampiyonluğumuzu ilan etmiş olurduk. Bazen buna çok üzülüyoruz. ‘Biz niye böyle yaptık, niye bu hataları yaptık?’ diye. Maalesef artık onu da unutuyorum ama play-off’larda bu sene işi sıkı tutacağız ve inşallah Boluspor’u hep birlikte Süper Lig’e çıkaracağız”

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FUCBQ