Gece Yarısı Boluspordan Hoca Transferi

Gece Yarısı Boluspordan Hoca Transferi

Boluspor Sait Karafırtınalar'dan boşalan hoca koltuğuna gece yarısı talip buldu.

28.01.2019

Boluspor Sait Karafırtınalar'dan boşalan hoca koltuğuna gece yarısı talip buldu.

 

Boluspor’da Sait Karafırtınalar ile yolların ayrılmasından sonra birçok teknik adamın adı gündeme geldi. Dün gece ajansları haber geçtiği Küçük Orhan lakaplı Elazığspor'un eski hocası Orhan Kaynak anlaştı. Bugün saat 10'da kulüpte imza töreni düzenlenecek.

 

Tecrübeli teknik adam Ekonomik sıkıntı yaşayan ve kayyum tarafından yönetilen Elazığspor’da 12 futbolcunun ayrılmasının ardından ekibiyle birlikte istifa etti. Kaynak’ın istifasının ardından Boluspor yönetiminin bu isimle görüşmeye başladığı bildirilmişti. Bu akşam sonuçlanan görüşmeler sonunda Orhan Kaynak Boluspor’un yeni teknik direktörü oldu. Antrenörlük anlamında fazla bir başarısı olmayan Kaynak, Trabzonspor’da futbol oynadığı dönemde Avrupa Kupalarında attığı gollerle sembol isimlerden biri olmuştu.

 

Bu anlaşmanın ardından Boluspor taraftarlarının Orhan hocayla anlaşılmasına sanal ortamdan tepki gösterdikleri, hatta lakabından dolayı "Boluspor'un hedef küçülttüğü" eleştrileri ardarda geldi.

halit canbaz

halit canbaz
2019-01-28 22:28:51

türkçede bazı sözler vardır.ucuz etin yahnisi ucuz olur.acele işe şeytan karışır.dertsiz aşım kaygısız başımne kadar ekmek o kadar köfte gibi işte bu sözlere uygun bir antrenör ne denebilir.kusura bakmasın kimse orhan kaynağın kişiliğine hakaret için söylemiyorum bunları gülen gözler gülen yüzler dünyaya elbette pozitif bakar.kişiliğine resmi profiline bakınca profili öyle görünüyor.fakat profil resim kişilik ayrıdır.futbolda kişiliklere söz geçirmek başkadır.kimi sevgiden anlar.kimi başka dilden o yüzden antrenörlük farklıdır futbolculuk farklıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GHGOL