Galip geldiğimiz için mutluyuz

Galip geldiğimiz için mutluyuz

TFF 1. Lig'de Tuzlaspor'u yenerek kritik bir galibiyete imza atan Boluspor'da teknik direktör Reha Erginer, “Topun tamamen hakimi bizdik. Uzatmalardaki pozisyon harici pozisyon vermememiz pozitifti” dedi..

21.02.2021

. Lig'in 22. haftasında , deplasmanda karşı karşıya geldiği 'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü , basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Erginer, 4 maç sonra galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını aktararak, "Son haftalarda iyi performans sergiliyoruz ama bunu sahaya ve skora yansıtamıyoruz diye maçın öncesinde de demiştim. Bu maçta bunu skorla da birleştirdik. Maçın genelinde 11'e 11 oynanan ilk 30 dakikada da sahanın hakimiydik ve üstündük. 30'dan sonra da bizim üstünlüğümüzde geçti. Rakibe pozisyon vermedik. Tuzlaspor, play-off kovalayan kadrosu iyi güzel bir rakip. Bu deplasmanda inanılmaz gol pozisyonlarına girdik. Topun tamamen hakimi bizdik. Uzatmalardaki pozisyon harici pozisyon vermememiz pozitifti. Galip geldiğimiz için mutluyuz. 3 gün sonra maç var. Sevinmeye zamanımız olmayacak. O maça hazırlanmamız gerekecek" şeklinde konuştu.

.

başkentli

başkentli
2021-02-21 21:16:27

Sn Reha Hoca “Al sana 10 numara: Muhammet Gümüşkaya “.Bir oyuncu takımın oyununa bu kadarmı olumlu katkı yapar, Muhammedin kıymetini bil Reha Hoca.Böyle bir genç yeteneği keşfetmek için 18 maç beklemenmi lazımdı ? Birde Muhammedin yanında Brezilyalı DeSilvayı oynatsanız tadıdan yenmez, ikisi şov yaparlar şov. Hep söyledim ,siz futboldan pek anlamıyorsunuz diye, neyse.Reha Hoca, lig bitmeden önce birde Arda ve Ensar’ı görsek.Tüm Bolu’ya ve Boluspor camiasına selam ve sevgiler sunuyorum..

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QI0S8