FİLENİN SULTANLARI LİGE GALİBİYET İLE BAŞLADI

FİLENİN SULTANLARI LİGE GALİBİYET İLE BAŞLADI

TVF kadınlar 1. liginde bu sezon hedefini Sultanlar ligi olarak belirleyen kadrosunu ona göre güçlendiren Bolu Belediyespor lige deplasman galibiyeti ile başladı.

12.10.2020

2020-2021 sezonunda Sigorta Shop TVF Kadınlar 1.Lig’inde mücadele edecek olan temsilcimiz ligin ilk maçında Turkuaz Seramik Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı.

Bolu’nun Sultanları ligin ilk maçını 3-0’lık net bir skorla kazandı. Kayseri ekibine konuk olan temsilcimiz maçın ilk setinde üstünlüğünü sahaya yansıtarak 25-14’lük skorla ilk seti kazandı. İkinci setin ilk bölümünde çekişmeli geçen mücadeleyi Bolu’nun Sultanları setin son bölümde maça üstünlüğünü koydu ve 25-19’luk skorla ikinci seti de kazandı. Üçüncü sete üstün başlayan ve set boyunca üstünlüğünü koruyan temsilcimiz 25-16’lik skorla mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Salih Yergin yönetimindeki voleybol takımımız Sigorta Shop  TVF Kadınlar 1.Lig’in ikinci haftasında sahasında Merinos’u konuk edecek. Mücadele 18 Ekim Pazar günü 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0UVF4