FAY Yamaner gençlerin yanında ve destekçisi

FAY Yamaner gençlerin yanında ve destekçisi

Abant Tenis İhtisas Kulübü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ve Fay Yamaner Mücevherin katkılarıyla bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Tenis Turnuvası’, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

20.05.2018

FAY Yamaner gençlerin yanında ve destekçisi       

        Abant Tenis İhtisas Kulübü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ve Fay Yamaner Mücevherin katkılarıyla bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Tenis Turnuvası’, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. 

        Düzenlenen ödül törenine; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Bolu Baro Başkanı Ferit Atalay, Abant Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy, Fay Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, Bolu Emekli Subaylar Derneği Başkanı Ahmet Şerafettin Yamaner, Bolu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, sporcular ve velileri katıldı. 

      Turnuvaya, 7 kategoride 36 Çocuk, 54 Bayan ve 35 Erkek olmak üzere 125 sporcu katıldı. Grup maçları ile başlayan, ardından çeyrek final, yarı final maçlarıyla devam eden turnuva, ödül töreni ile sona erdi. 

       “YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ” 

         Abant Tenis Kulübü ve Tenis İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy, yoğun bir katılımla gerçekleşen tenis turnuvasının 16’ıncısını yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. “19 Mayıs da Samsun’dan doğan güneş Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı olmuştur. Tenis sporunun ilimizde gelişmesine katkılarını her daim gösteren Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a, 19 Mayıs Gençlik ve Tenis Turnuvasına sponsorluk teklifimizi kabul eden Sayın Fatih Yamaner’e sonsuz teşekkür ediyoruz.” 

       “KATKI VERDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ” 

        Fay Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner ise, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bizlere de bu güzel etkinliğe sponsor olmamıza vesile olan Abant İhtisas Kulüp Başkanı Ahmet Ulusoy ve yönetim kurulu üyelerine böyle anlamlı bir etkinlikte bizleri yanlarında görmek istedikleri için teşekkür ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözü bizlerin ticari hayatımızda ve sosyal hayatımızda gençlerin yanında olmamıza kılavuz olmuştur. Böyle bir organizasyona katkı verdiğimiz için mutluyuz. Gençlere ve sporcu arkadaşlara bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

        “SPOR DEYİNCE AKLA BOLU GELECEK” 

        Ödül töreninde son olarak konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise; “Bolu’da tenis sporu yoktu. Biz Necip başkanımla birlikte bir doğu gezisine gittiğimizde Ağrı’ya gittik. Baktık, Ağrı’da gece kızlar tenis oynuyor. Düşündük Bolu’da neden olmasın. Sağ olsun Ahmet Ulusoy çok istedi. Biz aslında burada değil diğer tenis kortlarında düşünmüştük ama beceremedik. Bu kadar becerebildik. O günden bu yana tenisi Bolu’da yayılması ve sevilmesi sağlandı. Abant Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy’a ve siz birlikte hareket eden sporcu kardeşlerimden Allah razı olsun. Bu bölge sporun her branşının kamp merkezi olacak şekilde planlandı. Sadece stadyum burada olmayacak. Spor deyince akla Bolu gelecek. Ayrıca ilimizde ki sportif faaliyetlere verdikleri katkılarından dolayı Fay Yamaner Mücevher adına Fatih Yamaner’e teşekkür ediyoruz.  

       Ardından turnuvada kategorilerinde birinci olan sporculara kupa ile birlikte madalya ve sponsor firma olan Fay Yamaner Mücevher tarafından hediyeler verildi. 

       TURNUVADA DERECEYE GİREN İSİMLER ŞÖYLE: 

MİNİK ÇOCUKLAR 

Kızlar: Duru Özfidan, Doğa Atasoy, Yaren Kırdemir, Nisa Çıplak, Berraksu Kurtuluş 

Erkekler: Batuhan Yazar, Gökmen Demir, Ali Talha Kır, Kaan Barutçu, Can Topçuoğlu 

ÇOCUKLAR: 

1-Berkay Kurşun 

2-Çağrı Aydoğan 

GENÇLER: 

1-Ahmet Bahşi 

2-Oğuz Emre Çolak 

BEGİNNER BAYANLAR: 

1-Yasemin Kaya 

2-Elif Ericek 

BEGİNNER BAYANLAR: 

1-Elif Gülen 

2-Kayra Gökşin 

MASTER BAYANLAR: 

1-Sena Asarkaya 

2-Buse Çağlaroğlu 

BÜYÜK ERKEKLER: 

1-Selahi Çolak 

2-Burhan Aktaş 

MASTER ERKEKLER: 

1-Uğurcan Özer 

2-Sami Gülen 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HCB2O