FAY YAMANER FIRSAT GÜNLERİNİN 9'UNCUSU BAŞLIYOR

FAY YAMANER FIRSAT GÜNLERİNİN 9'UNCUSU BAŞLIYOR

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 9'uncusu gerçekleşecek ‘Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri’ Bolu ve Çanakkale şubelerinde başlıyor.

28.09.2023

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 9'uncusu gerçekleşecek ‘Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri’  Bolu ve Çanakkale şubelerinde başlıyor. FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan; “Dünyaca ünlü markaların takı ve sanat markalarının, trend altın takıları ile özel tasarım pırlanta ve elmas takılarımızın yer aldığı koleksiyonlarımız mağazamızdaki ürün çeşitlerimiz çok özel fiyatlarla bu kampanya sürecine dahil olacak” dedi.

“Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri” Bolu Cadde ve 14 Burda AVM mağazaları ile Çanakkale 17 Burda AVM mağazasında başlıyor. Yıllardır en özel altın ve pırlanta koleksiyonlarını güler yüzlü hizmet ve uygun fiyat garantisi ile müşterilerine sunan Fay Yamaner Mücevher 30 yılı aşan tecrübesi ile hem fark yaratıyor, hem de güven vermeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda özel sürprizin olduğu Fay Yamaner Mücevher’in Fırsat Günlerinde, Fay Yamaner Mücevher’in sosyal medya hesabı @fayyamaner takip ederek Geleneksel Fay Yamaner Fırsat Günleri ile ilgili bilgilere ulaşabilir “Altın Baget Yüzük” hediye çekilişine katılabilirsiniz.

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan kampanya detaylarına dair bilgi vererek; “Bu yıl 9. düzenleyeceğimiz fırsat günleri büyük ilgiyle karşılanan kampanyamız. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 28 Eylül Perşembe günü Çanakkale ve Bolu'da aynı anda başlayacak” dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR VE TREN MODELLER KAMPANYAYA DAHİL

Fırsat kampanyasının geçerli olduğu ürün çeşitliliğini de sıralayan Doğan; “Kampanyamızda ürün ve marka ayrımı olmaksızın mağazamızda sergilediğimiz bütün ürün gruplarını kampanyamıza dahil ediyoruz. Dünyaca ünlü markaların takı ve sanat markalarının, trend altın takıları ile özel tasarım pırlanta ve elmas takılarımızın yer aldığı koleksiyonlarımız mağazamızdaki ürün çeşitlerimiz çok özel fiyatlarla bu kampanya sürecine dahil olacaklarFırsat günlerinde mağazalarımızı ziyaret edecek misafirlerimiz kendi zevklerine göre çok iyi fiyata çok keyifli bir alışveriş ortamı yakalayabileceklerdir. 28 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında kısa bir süreliğine çok kapsayıcı bir kampanya söz konusu olacak.” şeklinde konuştu. 

“İLGİ HER GEÇEN YIL GİDEREK ARTIYOR”

FAY Yamaner Mücevher Mağazalar Genel Müdürü Hakan Doğan, geçmiş yıllarda fırsat günlerine gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti vurgulayarak; “8 yılı geride bıraktık ve her sene artan bir ilgiyle devam eden bir kampanya grafiğimiz söz konusu. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Bolu ve Çanakkale'nin haricinde çevre illerden de misafirlerimiz bu kampanya döneminde bizi takip ederek alışveriş yapmaya mağazamıza geliyorlar. Şimdiden onlara da teşekkür ediyoruz. Bu yıl da yine kendilerini mağazalarımıza bekliyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.

“ALTIN BAGET YÜZÜK” HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILABİLİRSİNİZ

Doğan, Fay Yamaner Geleneksel Fırsat Günleri kampanyası boyunca müşterilerinin kampanyaya katılabileceği bilgisini de paylaşarak; Fay Yamaner’in sosyal medya hesabı @fayyamaner takip ederek geleneksel fırsat günleriyle ilgili bilgilere ziyaretçilerimiz ulaşabilirler. Aynı zamanda çekilişe katılarak sosyal medya hesaplarımızdan altın baget yüzük kazanma fırsatını da yakalayabilecekler. Fırsat günleri boyunca cadde mağazamız bu hafta sonu pazar günü dahil olmak üzere açık olacak. Çanakkale ve Bolu’daki alışveriş merkezleri mağazalarında akşam 10.00’a kadar ve pazar günü dahil olmak üzere misafirlerimize hizmet vereceklerdir” dedi.

 

fay-yamaner-indirim (1)

fay-yamaner-indirim (1)-2

fay-yamaner-indirim (2)

fay-yamaner-indirim (2)-1

fay-yamaner-indirim (3)

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 717JI