Eze Eze 1-2 (ANALİZ)

Eze Eze 1-2 (ANALİZ)

Erhan Beykoz yazdı...

17.09.2024

Boluspor 5.maçını kendi sahasında Süper Ligden düşen Pendikspor ile oynadı.

Son oynadığımız Keçiören maçı sonrası, Antrenör Serhat Hoca ile yollar ayrıldı, yerine yine İzmir menşeli Ufuk Hoca getirildi.

Serhat Hoca milli maç arasına kadar müsaade istemesine rağmen bu izin kendisine verilmemiş, görevden alınmıştı.

Ufuk Hoca göreve başlamakla birlikte kısa sürede takımı tanıma, futbolcuların oyunsal, fiziksel yapılarını, oyun anlayışlarını çözmesinin imkansız olduğunu biliyoruz.

Pendik maçında sahaya çıktığımızda, 5-4-1 dizilişle oynayacak olmamız, galibiyetten çok beraberliğe çıkmış görüntüsü verdi.

Karşılaşma başlar başlamaz rakip Pendik bizim sahamıza adeta kamp kurup tek kale oynamaya başladı.

İlk yarı bittiğinde tek pozisyonumuz olmadan, ceza alanında tehlike yaratmadan soyunma odasına girdik.

Rakip takım Eze’nin bir gol, direkten dönen bir topu ve şımarıklığından kaçırdığı gol ile 0-1 önde gittiler.

İkinci yarıda da kötü oyunumuza Oulare’nin inanılmaz hatalı geri pasıyla yine Eze’nin kaleci Çağlar’ı geçerek attığı gol sonrası iyice oyundan düştük.

Dakikalar 78’i gösterdiğinde Mukatru’nun ceza alanında düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Oğuz Kağan gol yapınca durum1-2 oldu. Bu dakikaya kadar rakip kaleye attığımız ilk şut olarak kayıtlarımıza geçti.

Gol sonrası baskı yapmaya çalışmamız, rakibi sahasına hapsetmemiz ve rakibin birde kırmızı kart gören oyuncusuyla 10 kişi kalmasını gol ile süsleyemedik.

Çok kötü oynadığımız Pendik maçını sahamızda Eze’nin attığı 2 golle 1-2 kaybettik.

Futbolun içinden gelen olarak üzgünüm ama Boluspor kötü top oynuyor. Yıllardır köşe yazarlığı yapıyorum inanın hiç bu kadar rakibe teslim olduğumuzu hatırlamıyorum.

Boluspor hepimizin, başarılı olması hem ruhumuzu, hem psikolojimizi, hemde normal hayatımızda bizi motive ediyor. Oysaki alınan sonucun yanı sıra böylesi kötü oyun karşısında da yıkılıyoruz.

Elbette başarılı olmak zor ama başarılı olduğunuzda zirvede kalmak ve devam ettirmek daha zordur. Başarısızlıkta da bozulan motivasyonu yerine getirmek çok daha zordur. Normale kısa sürede dönemezsek, yarınlar içinden çıkılmaz hal alır.

Önümüzdeki hafta zorlu Amed maçına gidiyoruz. Futbolcularımızın bu açmazdan kurtularak kendilerini toplamaları ve kazanmak için sahaya çıkmasını sağlamalıyız.

Başarıların bizimle olmasını dilerim.

Not: Burak Asan satılmış, umarım kendi çocuğunu istemeyeneler rahatlamıştır. Burak’a da başarılar diliyorum.

Savaş

Savaş
2024-09-18 23:10:17

Nedir bu Burak sevdası anlamıyorum hele bu çocuğa bununla beraber Furkan a nasıl katlandılar şahsen futbol bilgilerinin yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu çocuklara 1. Ligde oynama fırsatı verildi ama onlar bunu değerlendiremedi ve yıllardır farklı takımlara kiralık verildi bir gram gelişme göstermediler bunu nasıl görmezden gelirsiniz anlamıyorum

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu T4OY3