Evimizde yenilgi yüzü görmüyoruz

Evimizde  yenilgi yüzü görmüyoruz

Trendyol 1. Lig'in dikkat çeken ekiplerinden Boluspor, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetimindeki etkileyici iç saha performansıyla adından söz ettiriyor

21.03.2024

 Boluspor kendi sahasında yenilmez bir takıma dönüştü. Son 5 iç saha maçında elde edilen 4 galibiyet ve 1 beraberlik, Boluspor'un bu sezona damgasını vuran başarılar arasında yer alıyor.

Yaklaşık 4 aydır kendi evinde mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı-beyazlı ekip, bu süreçte Manisa FK, Bandırmaspor, Erzurumspor FK ve Giresunspor'u mağlup ederken, Kocaelispor ile de beraberlik yaşadı. Bu başarılı seriyi, kalan 4 iç saha maçında da sürdürmek isteyen Boluspor, taraftarına keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Boluspor'un iç saha maçlarındaki etkileyici performansı, rakip filelere bıraktığı gollerle de öne çıkıyor. Ev sahibi olduğu son 5 mücadelede toplam 7 gol kaydeden Boluspor, defansif anlamda da kalesini sağlam tutarak sadece 3 golle sınırlı kaldı.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2024-03-21 15:21:07

İlk yedi (7) için rakiplerimiz Bandırmaspor ve Gençlerbirliği. Kendi sahamızda Gençlerbirliği'ni yenersek, işin %50'sini halletmiş oluruz. Bu maçın önemini yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızın biliyorlar. Bu milli maç arasını iyi değerlendirmemiz lazım. Hayallerimizin kaybolmaması için bu maçta beraberlik değil, üç (3) puan GEREKLİ.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DIULP