Eski Yönetimden Boluspora Bir İcra Şoku Daha!

Eski Yönetimden  Boluspora Bir İcra Şoku Daha!

Boluspor 2019 yılı yönetiminde yapılan bir transferden kulübe icra şoku yaşadı.

26.01.2024

 

 

Boluspor 2019 yılı yönetiminde yapılan bir transferden kulübe icra şoku yaşadı.

height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffutbolumuzcom%2Fvideos%2F349829227954988%2F&show_text=false&width=269&t=0" width="269" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true">

 

2019 yılında Gökhan Değirmenci’nin takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Boluspor aradığı file bekçisini Antalyaspordan Ozan Evrim Özenç bularak tamamlamıştı. O dönem takımda fazla yer alamayan, sakatlanan kaleci yarım sezon sonunda Boluspordan ayrılmıştı.

 

O dönem 250bin TL alacağı Olan Ozan kulüp yönetimi tarafından ödemesini alamayınca Yasal yollara başvurmuş. 250bin TL'nin bugüne kadar ödenmemesi yasal faizler avukat ücretleride eklenerek 1Milyon 750bin TL olmuş.

 

Futbolcunun avukatı ve icra memurları bugün sabah saatlerinde Boluspor kulüp binasına geldi.

 

Başkan Savaş Abakla görüşen futbolcunun Avukat İcra memurları son kez anlaşmak için bir araya geldiler. Futbocu Ozan Evrim ile Boluspor kulüp avukatıda ayrıca görüşeceği öğrenildi. İstenilen rakama itiraz edildiği futbolcudan makul bir ödeme için fiyat istendiği orta yol bulunduğunda ise icranın kaldıralacığı gelen bilgiler arasında.

 

Futbolcuya ve avukatına 1milyon TL teklif edilmiş, kabul etmediği için verilen rakamı, kulübe icra uygulanacağı gelen son bilgiler arasında.

 

Oluşucak diğer gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 6RX4I