Eski Bolusporlu Kapışılamıyor!

Eski Bolusporlu Kapışılamıyor!

Traore'nin kapatması nedeniyle sarı-kırmızılılar, Bursaspor’dan Onur Atasayar veya eski Boluspro'lu Umut Meraş’tan birini transfer edecek

10.10.2018

Traore'nin kapatması nedeniyle sarı-kırmızılılar, Bursaspor’dan Onur Atasayar veya eski Boluspro'lu Umut Meraş’tan birini transfer edecek

 

Süper Lig ekibi Göztepe'de savunmada Adama Traore'nin yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatması yönetimi harekete geçirdi. Kasımpaşa maçında sakatlanarak ön çapraz bağları kopan Fildişi Sahilli oyuncunun sezon sonuna kadar forma giyemeyecek olması, sarı-kırmızılıları yeni arayışlara itti. Ocak ayında savunmanın soluna transfer yapması şart olan Göz-Göz, Bursaspor'un kapısını çalacak.

İLK HEDEFLERİ UMUT MERAŞ

Sarı-kırmızılıların ilk hedefi ise sezon başında da Boluspor'dan istediği ancak Bursaspor'a imza atan Umut Meraş. Bursa'dan sezon başında stoper Titi'yi transfer eden Göz-Göz, 22 yaşındaki Umut için nabız yoklayacak.
Yeşil-beyazlılar ile 2022 yılına kadar kontrat yapan genç savunmacı için bonservis pazarlığına girişecek olan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, futbolcuyu Göz- Göz'e kazandırmak için tüm şartları zorlayacak.

ONUR DA LİSTEDE

Umut Meraş'ın transferinin gerçekleşmemesi halinde ise sarıkırmızılılar, bu kez yine Bursaspor forması giyen Onur Atasayar için şansını deneyecek. 23 yaşındaki futbolcunun henüz Süper Lig'de şans bulamaması bir handikap olarak gözükse de teknik direktör Bayram Bektaş'ın futbolcu için olumlu rapor verdiği öğrenildi. Yabancı kontenjanının dolu olması, kadro dışı kalan Ghilas ve Scarione'nin durumlarının belirsizliği nedeniyle Göz-Göz sol bek transferi için yerli oyunculara yönelecek.

BOLU'DA YETİŞTİ

Göztepe'nin sezon başında da gündemine aldığı sol bek Umut Meraş, Boluspor'da yetişti.
Boluspor'da 2014-2015 sezonunda profesyonel olan ve futboluyla dikkat çeken 22 yaşındaki genç futbolcu, ligin ilk 3 haftasında 1. Lig'de kırmızı-beyazlı formayı giyerken, daha sonra Bursaspor'a transfer oldu. Yeşil-siyahlı ekipte 3 maçta görev yapan Umut, son oynanan Ankaragücü maçında takımının galibiyet golüne imza atarak Bursa'ya hayat vermişti.

Kaynak: Yeniasır

alperen

alperen
2018-10-11 23:35:39

Umut ligin ilk haftalarında bizimle de maça çıktığı için Göztepe alırsa sezon sonuna kadar oynatamaz. Bir futbolcu sezonda en fazla 2 takım forması giyebiliyor

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EI2TU