Eski Alem Tribünlerde

Eski Alem Tribünlerde

Bolusporda kapalı tribünün sağında yeni bir taraftar gurubu oluşumu Iğdır FK maçında yerini alacak.

08.08.2024

Bolusporda kapalı tribünün sağında yeni bir taraftar gurubu oluşumu yerini Iğdır FK maçında yerini alacak. Boluspor'un yeni taraftar grubu "Eski Alem" adıyla tribün faaliyetlerini yeniden organize ettiklerini duyuran bir açıklama yayınladı.

Açıklamada,

Yıllardır Maraton tribününde sürdürülen tribün faaliyetlerinin bu sezon itibarıyla sonlandırıldığı ve artık Kapalı Sağ tribününde "Eski Alem" adı altında devam edileceği belirtildi.

Taraftar grubu, yıllarca omuz omuza mücadele ettikleri dostlarını, daha güçlü bir sesle destek vermek için Kapalı Sağ tribününe davet ediyor.

Ayrıca, bu sezonun ilk maçında yalnız bırakmak istemeyen tüm dostlarını Pazar günü saat 19:15'te Kapalı Sağ tribününe beklediklerini ifade ediyor.

Açıklama, "Başka sevdalara kapalıyız" ifadesiyle son buluyor ve taraftar grubunun Boluspor’a olan bağlılığını vurguluyor. 

 

İşte ESKİ ALEM taraftar grubunun yaptığı açıklama:

 

Kamuoyuna Duyuru
Yıllardır Maraton tribününde sürdürmüş olduğumuz tribün faaliyetlerimizi, bu sezon itibariyle sonlandırmış bulunmaktayız.
Yeni tribün faaliyetlerimizi “ESKİ ALEM” adı altında Kapalı Sağ tribününde sürdüreceğiz. Bunca yıldır omuz omuza mücadele ettiğimiz dostlarımızı yeniden daha gür bir sesle mücadele etmeye Kapalı Sağa bekliyoruz.
Bizimle beraber bu yolda yürümek isteyen tüm dostlarımızı Pazar günü saat 19:15’te Kapalı Sağ tribüne bekliyoruz.
BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YXBSC