ENİŞTENİN YERİ DOLU DİZGİN

ENİŞTENİN YERİ DOLU DİZGİN

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında A grubu dördüncü hafta maçında ilk üç haftada kaybı bulunmayan Eniştenin Yeri Çıtırland Güzelsur İnşaat ile karşı karşıya geldi

29.06.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında A grubu dördüncü hafta maçında ilk üç haftada kaybı bulunmayan Eniştenin Yeri Çıtırland Güzelsur İnşaat ile karşı karşıya geldi. 9 puanla Akkent Toar Yapı’nın peşinden ikinci sırada bulunan Eniştenin Yeri Çıtırland Güzelsur İnşaat’ı da mağlup ederek takibini sürdürdü.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında A Grubu dördüncü hafta maçları Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan 4 maçla sona erdi. Grubun iddialı ekiplerinden olan ve ilk üç haftada üç galibiyet alarak 9 puan toplayan Eniştenin Yeri saat 19:30’da başlayan karşılaşmada Çıtırland Güzelsur İnşaat ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında mücadeleye etkili başlayan Eniştenin Yeri kalesinde 1 gol görmesine rağmen rakip fileleri üç kez havalandırdı ve devreyi 3-1 önde kapatan taraf oldu. İkinci yarısı büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Çıtırland Güzelsur İnşaat 2 gol daha bulmasına rağmen Eniştenin Yeri takımının golcülerini durduramadı ve Eniştenin Yeri sahadan 5-3 galip ayrılarak puanını 12’ye çıkardı. Lideri takibini sürdüren Eniştenin Yeri grupta oynanacak 5’inci hafta mücadelesinde Akkent Toar Yapı’nın rakibi olacak. Zorlu maç 2 Temmuz Pazartesi oynanacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu K06Y4