EMRULLAH GÜLER MUŞ'TAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

 EMRULLAH GÜLER MUŞ'TAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Bolu'da yaklaşık 1 buçuk yıldır başarı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Emrullah Güler memleketi Muş'tan Belediye Başkan aday adayı olmak için istifa etti.

23.11.2023

Bolu'da yaklaşık 1 buçuk yıldır başarı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Emrullah Güler memleketi Muş'tan Belediye Başkan aday adayı olmak için istifa etti. Ak Parti'den Muş Belediye Başkanı adayı olmasına kesin gözle bakılan genç bürokrat apar topar Muş'a giderek dilekçesini verdi.

Güler, 2024 yılı 31 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde memleketi Muş’tan belediye başkanı aday adayı olmak için istifa etti. 2022'nin Temmuz ayı başında Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Güler görev yaptığı bu süre içerisinde hem bakanlıkta hem de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde ki bağlantıları ile Bolu'ya önemli kazanımlar sağlamayı başarmıştı.    

Bir çok yerel ve ulusal spor müsabakalarınıda ilimize getiren Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü  Emrullah Güler, hem Muş'tan hem de genel merkezden gelen çağrılar sonrası Muş Belediye Başkanı aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Başarılı bürokratın Muş Belediye Başkanlığı için adaylığına kesin gözü ile bakılıyor. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZTTF7