Payları Çok Büyük

Payları Çok Büyük

Boluspor'u düşme hattından Play-Off'a taşıyanlar...

14.05.2024

Futbolumuz.com Özel Haber

 

Bolusporun bu günlerinde o isimlerin payları çok büyük.

 

Sezona Turgay Altay'la başlayan Boluspor bir yandan borçlarla mücadele ederken diğer yandan ligde 3 maç 2 puan almıştı. Sonrasında Yalçın Koşukavak'la anlaşılmış Boluspor zamanla da olsa yukarıya doğru bir ivme kazanmıştı.

 

Savaş Abak ve yönetimi adeta hem kulübün eski borçları, futbolcularla olan davalar, transfer yasakları ve puan silme cezalarının sınırlarından bugüne kadar Bolusporu zarar görmeden gelmesine vesile oldular. Yapılan transferlerde uyum sağlayanların yanında faydalı olmayanlarda oldu.

 

Ama Yalçın Hoca ve Savaş başkan önderliğinde, yönetim bir sinerji yakalayarak herkesin "Bu Sene Boluspor Düşer!" dediği günlerden "Boluspor Bu Sene Süper Lige Çıkar mı?" günlerine el birliği, gönül birliği yaparak takımı getirdiler.

 

Yeri geldiğinde Bolu camiası olarak taraftarın, basının, bizlerinde eleştirdiği, alınan sonuçlardan memniyetsizliğimizin olduğu gerçeğini yok sayamayız. Ama Boluspor Başkanı, yöneticileri, hocası, futbolcuları, teknik heyeti, malzemecesinden, şöförüne hatta kulüp çalışanlarına kadar inanmışlıklarını hiç yitirmemişler. Her iç ve dış saha maçlarda gollerde, galibiyetlerde, soyunma odalarında birbirlerine bağlılıklarını ve birlikteliklerini hiç mi hiç bozmamışlar. 

 

İşte bu inanmışlık belki ligin son maçında, son dakikasında da olsa, rakiplerin sonuçlarıyla da olsa hak yerini bulmuş Boluspor Play-Off potasına yerini almıştır!

 

Boluspor Play-Off maçı yada maçları oynayarak, hak ettiği lige "Çıkar mı, Çıkamaz mı?" bilinmez, ama bilinen birşeyler var ki yukarda isimlerini ve konumlarını zikrettiğimiz Başkanından, hocasına, yöneticisinden, futbolcusuna, malzemecisine Boluspor'a hizmet ve gönül veren herkese;

 

"Bolu halkı ve basın olarak teşekkürü bir borç biliriz, iyi ki varsınız!"

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DKHSM