ELVAN İNŞAAT KIZIKSPOR BESK 3 PUANLA BAŞLADI

ELVAN İNŞAAT KIZIKSPOR BESK 3 PUANLA BAŞLADI

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubunda ilk haftanın son maçında Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile Bolu Beton karşı karşıya geldi.

21.06.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubunda ilk haftanın son maçında Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile Bolu Beton karşı karşıya geldi. Bolu Beton iyi başladığı maçta devamını getiremedi ve sahadan 5-3’lük skorla galip ayrılan Elvan İnşaat Kızıkspor BESK oldu.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen 13’üncü Veteranlar Futbol Turnuvası heyecanı B grubu ilk hafta maçları ile devam etti. Grubun son maçında Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile Bolu Beton karşı karşıya geldi. Mücadeleye etkili başlayan Bolu Beton Rıza Töredi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Geriye düşen Elvan İnşaat Kızıkspor BESK oyunun kontrolünü ele geçirdi ve iki gol birden bularak devreyi 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğü koruyan Elvan İnşaat Kızıkspor BESK bir çok gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmadan 5-3 galip ayrılarak turnuvaya üç puanla başlayan takımlar arasına girmeyi başardı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 3UGTK