Düşme Hattına Demirledik

Düşme Hattına Demirledik

Hoca değişimi ile ligde daha iyi bir konuma hedefleyen Boluspor son aldığı sonuçlarla tam tersine düşme hattına demir attı.

08.10.2024

Hoca değişimi ile ligde daha iyi bir konuma hedefleyen Boluspor son aldığı sonuçlarla tam tersine düşme hattına demir attı.

Haber: Barış GÜZELTÜRK

Lige Serhat Gülpınar ile başlayan ve 4 haftada aldığı 5 puanla kötü bir grafik sergileyen Boluspor ilk milli maç arası sonrası yaptığı hoca değişikliğinden umduğunu bulamadı. Trendyol 1.Ligde yer alan kırmızı-beyazlı ekibimiz yeni hoca Ufuk Kahraman ile çıktığı 4 maçta Gülpınar’dan daha kötü bir grafik çizen Boluspor bu isimle 4 haftada 4 puan alabildi. Boluspor Kahraman ile sadece Manisaspor’u yenerken diğer 3 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak düşme hattına geriledi. 2.milli maç arasına daha kötü bir performansla girerek 9 puanla 17.sırada yer aldı.

Haftalardır Deplasman Galibiyeti Yok

Temsilcimiz aynı zamanda geçen sezondan da devam eden deplasmanda kazanamama serisine devam ediyor. Boluspor bu grafikle birlikte tam 10 haftadır dış sahada 3 puanı bir arada göremedi. En son 17 Şubat’ta Tuzlaspor’u 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar Göztepe, Bodrum, Sakarya, Manisa, Bodrum (Play-Off) ve Erzurum deplasmanlarında mağlup olurken, Eyüp, G.Birliği, Keçiören ve Amed deplasmanlarından 1’er puanla döndü. Boluspor böylelikle deplasmanda yaklaşık 8 aydır maç kazanamıyor.

eko

eko
2024-10-09 13:40:06

kardeşim bun teknik adamla boluspor düşer bu net bu berk ısrarı nedir kardeşim hava topu 0 adam geçtiğini görmedik bi orta kesiyo dağlara taşlara adam ısrarla ilk 11 de. erzurum bu ligin en zayıf takımlarından biri onu bile yenemedin.dikkat edin 10 a 11 oynuyoruz atağımız yok pozisyon yok .bolusporun bi B bi C planı yok kara düzen devam.yönetim zaten uyuyo.sezon başından beri 3 maçta bolusporun nettt penaltıları es geçildi.erzurumla oynuyoruz hakem urfalı . ulan bukadar maç bilgisi 0 bi hakem görmedim.yıllarca top oynadım .diz altı seviyesine kafayla müdahale eden erzurumlu oyuncu lehine endirek verdi danyo bakıyorum kenarda itiraz yok gelen ağalar ...yine son dakkalarda adamın eline sertçe top vurdu adam acıdan elini sallıyo devam.tersi olsa o dumbo 500 mt depar atıp penaltı verirdi.fethi sağ bek defans tandemi posmac onur önlerine estrella sonra orta saha kurgusu forvete babacar eren aydın sol açık öle oynuyodu vusal sağ açık denenebilir sistem 4-1-3-2 top rakipteyken orta sahayı beşlersin dışarda .ARTIK BEŞ PARA ETMEZ TAKIMLARA ÜSTÜNLÜK KURALIM HER HAFTA SİNİR HASTASI OLUYORUZ

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu H0BKL