Donat Şehrini Bayraklarla

Donat Şehrini Bayraklarla

Boluspor belkide geçen seneden sonra yeniden Play-Off kapısı heyecanını tekrar taraftarlarına iliklerine kadar hissettiriyor.

02.05.2018

Futbolumuz.com Özel Haber

 

Boluspor belkide geçen seneden sonra yeniden Play-Off kapısı heyecanını tekrar taraftarlarına iliklerine kadar hissettiriyor.

 

Sezona kötü başlayan Sait Karafırtınalar'ın göreve gelişi sonrasında gelen peşpeşe iyi sonuçlarla ilk altıdan kopmayan Boluspor, ilk iki iddiasını kaybetsede şu günlerde yeniden taraftarına Süper Lig hayalleri kurmasına sebep oldu.

 

Rakiplerin aldığı beraberlikler ve mağlubiyetlere inat kazanma alışkanlığını kazanan Boluspor sıralamada teker teker yukarılara tırmanmaya başlamıştı.

 

Yani Boluspor taraftarına Cumartesi gün ki Denizlispor' maçından sonra önümüzdeki hafta ya Antep, Ya İzmir, yada Erzurum Play-Off deplasman yolları görünecek gibi.

 

Bunun içindir ki hem takım hem camia olarak 2008-2009 yılında zirve yapan heyecanımızı yeşil Bolumuzun tüm cadde ve sokaklarına duyurmak için haydi tüm Bolusporluları ilimizi Bayraklar ve flamalarla doldurma davet ediyoruz.

 

Bayraklı resimlerinizi https://www.facebook.com/futbolumuz14/ adresine mesaj olarak gönderin. Sitemizde paylaşalım.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZDLYI