DEMİŞLER Kİ "BOLU" DÜŞECEK!

DEMİŞLER Kİ

Misli.com Sultanlar Liginde ilk 7 haftada galibiyet alamayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız hayati önem taşıyan maçta Sigorta Shop'u 3-1 mağlup ederek muhtemel rakibini yenmeyi başardı.

28.11.2022

Misli.com Sultanlar Liginde ilk 7 haftada galibiyet alamayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız hayati önem taşıyan maçta Sigorta Shop'u 3-1 mağlup ederek muhtemel rakibini yenmeyi başardı. Köroğlunun Kızları oldukça çekişmeli geçen maçın son setinde 21-17 geriden gelerek maçı kazanmayı başardı.

"Bolu" ligden düşecek, düşssünde kurtulalım diyenlere inat kırmızı beyazlı ekibimiz evİnde konuk ettiği Sigorta Shop'u 3-1 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. Ligin ilk 7 haftasında zorlu bir fikstür ile karşılaşan ekibimiz sezonun ilk 3 puanı ile de moral buldu.  

PROTOKOL VE YETKİLİLER MALESEF YOKTU

Karaçayır Spor Salonunda oynanan mücadelede kırmızı beyazlı taraftarlar ve voleybol severler bu heyecanı yaşadılar. 2 hafta sonra Bolu'da oynanacak olan ve tamamen dolacak tribünler için Fenerbahçe maçını bekleyen protokol bu maçtada Dünyanın en zorlu kadın ligindeki temsilcimizi yalnız bıraktılar. 

Karşılaşmaya iyi başlayan ekibimiz ilk seti 25-22 kazandı. İkinci sette oldukça bocalayan ekibimiz bu seti 25-18 kaybetti ve maç 1-1'e geldi. Üçüncü sette yeniden toplarlanan kırmızı beyazlılar 25-20'lik skorla maçta 2-1 öne geçti. 

FİLM 4. SETTE SENARYOLANDI

 Bu sete 2. sette olduğu gibi oldukça kötü başlayan ekibimiz oyununbazı bölümlerinde farklı sayılarla geride kaldı. Setin son bölümlerinde 21-17 gibi geride kalan ekibimiz teknik heyetin müdahaleleri ile 4 sayı geriden gelerek seti 25-23 mücadeleyide 3-1 kazanmasını bildi. 

GALİBİYETİ SADECE TAKIM VE TARAFTARI KUTLADI. PROTOKOL ZATEN YOKTU!

Gelen son sayı ile Karaçayır spor salonu adeta yıkılırken, Bolu Belediyespor'un en büyük destekçileri taraftarı galibiyeti kırmızı beyazlı sporcularla kutladı. Mücadele sonunda duygusal anların yaşandığı Karaçayır Spor Salonu bayram yeri gibiydi. ligde 4 puana ulaşan ekibimiz önümüzdeki hafta deplasmanda ligin son sırasındaki İlbank ile karşılaşacak. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FSGR8