Darağacında 3 fidan !

Darağacında 3 fidan !

Özer Yıldırım yazdı...

31.08.2021

Emin Bayram Mehmet Zahit Çınar Talha Erdoğan İşte darağacındaki üç fidan !

Neden darağacında bu üç fidan derseniz, bırakın Tuzlaspor -Boluspor maçını sonuna dek izlemeyi, 3 dakikalık özetleri izlemek kafi. İlk 2 haftayı boş geçmenin stresiyle deplasmanda Tuzlaspor maçına başlayan Boluspor iyi girdi maça.

Hızlı hücumlar ve araya paslar.

Dakika 20 den sonra kondisyonunuz düşmeye başladı. İleri pasla gitmeyi bıraktık, yan pas, geri pas vs. Yapılmasa iyi de, bu işleri asıl yapması gerekenler Abdurrahman Canlı, D. Bregu be Odise Roshi olması lazımken bi baktık aaa!!! Koca takım Mehmet Zahit Çınar, Talha Erdoğan ve Emin Bayram'a yaslamış yatıyor.

Bakın değerli futbolcu arkadaşlar!

Bu oyunun tek bir adı olur. Adam harcama. Tuzlanın tuzu kuru. Kondüsyonu iyi. Uzun top ve adam eksiltme konusunda iyiler. Allah var kabul edelim. Böyle bir maçta ben, kolaya kaçıp okkanın altına gençleri atmanızdan hicap duydum. Utandım. Kime mi yazıyorum bunları. D. Bregu ! Odise Roshi ! Abdurahman Canlı ! Erkan Reşmem ! Fethi Özer ! Tugay Kaçar ! Tuzla maçında Zahit Çınar, Talha Erdoğan ve Emin Bayram'a özür borcunuz var.

Ve taraftara.

Ve Reha hoca ya.

Ve yönetime.

Takımda şu an arkadaşlık ortamı oluşmamış. Onu gördük. Lakin kendi eksiğinizi bu üç fidana yüklemek şık değil! Sizden iki kat fazla koştular. İstediler. Topa kafa soktular. Efendim görmezler ! Arada kaynarız ! diyebilirsiniz. Lakin unutmayın. Görüyoruz ve seziyoruz. Bolu 200 bin nüfuslu yer, şampiyonluk neyine. Taraftarı yok! Diyenleriniz varsa! Kulüpde İnönü stadında çekilen Bolu- Eskişehir final maçının görseline bakın. Bu size yeter. Emin Bayram U 19 milli takım aday kadrosuna seçildi. Ama çocuğun son maçta sırtına öylesine yaslandınız ki çocuk nasıl kadroya seçilir bilemem. Bu gençler buraya kaybolmaya gelmedi. Hedefleri süper lig. Yukarıda saydığım 6 futbolcumuzun kendilerini acil olarak sorgulamalarını istirham ederek 4. maçta başarılar dilerim.

M.T.

M.T.
2021-08-31 15:15:15

Çok güzel bir tespit olmuş. Sizi Tebrik ediyorum. Reha hocanın takımdaki uyanık(!) geçinen bazı futbolcuların gazına gelip bu gençlerden vazgeçmemesini temenni ediyorum. Balıkesir maçında sahada yürüyen şişman(!) Taşdemir'i tutamadılar gol attı. Adamın nefesi yetmedi boş kaleye koşmaya ve neredeyse yürüye yürüye ikinciyi atacaktı. Ekrana yansıyan görüntüde o kadar yoruldu ki beni çıkarın diye yalvardı hocaya. Bu adamı tutamadılar. Yine Tuzla maçında aynı şeyi Ahmet Yazar yaptı. Yürüye yürüye takımı organize etti. Onu da tutamadılar. Tuzlalılar dalga geçe geçe ders verdiler.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0C2AL