Dar alanlarda becerili oyunculara ihtiyaç var

 Dar alanlarda becerili oyunculara ihtiyaç var

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Boluspor konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

03.09.2023

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Boluspor konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından h takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

 

 

İki gün önce takımın başına geldiğini ve takımı tam anlamıyla tanımadığını dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "Maça yakın zamanda çok uzun antrenman Kazanma arzusu vardı takımın. İlk yarı itibariyle özellikle Diarra bizim merkezde biraz hücum etmekte, çünkü öyle bir profilde bir oyuncu değildi. Biraz merkez hücumlarında problem yaşadık. Bir de uzun süredir başka bir felsefede oynayan bir takıma iki gün sonra başka bir antrenör başka bambaşka bir şey oynatmaya kalktığı zaman oyunun bazı anahtar faktörlerinde rahatsız olduğum yerler olmasına rağmen takımın duygulu oynamasından, son bölüme kadar oynamasından menmnundum" diye konuştu.

Keçiörengücü'nün geçiş hücumu yapmak için defansta beklediğini ifade eden Koşukavak, "Keçiören takımı gelip bekledi bizi. Geçiş hücumu yapmak için. Böyle bekleyen takımları kendi yarı alanında kalabalık gelebilmeniz için. Dar alanlarda becerili oyunculara ihtiyaç duyuyorsunuz. Bizde var. Ama az. Biraz daha sanki arttırmamız gerekiyor gibi düşünüyorum" dedi.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2023-09-03 18:19:15

Hocam her gelen hoca yeni oyuncular ister, alınan futbolcuları da sizin gibi aynı işi yapan meslektaşınız aldırdı veya tavsiye etti. Olan Boluspor'a oluyor, tavsiye edip de alınan futbolculara verilen parayı teknik direktörler ödemiyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu MKNWH