ÇÖZENE GÜNDÜZ ÇÖZEMEYENE GECEDİR

ÇÖZENE GÜNDÜZ ÇÖZEMEYENE GECEDİR

Muharrem hoca yazdı

16.01.2023
ÇÖZENE GÜNDÜZ ÇÖZEMEYENE GECEDİR
 
Gazetemizde bize ayrılan bir köşe var efendim.
Yazıyoruz…
Yazarken de işkembe-i Kübra’dan atmıyor, vatandaşlarımızın hislerine tercüman olmaya çalışıyoruz.
Bizim yazdıklarımızı okuyan ve bizlere inananlar var.
Dolayısı ile yazdıklarımızdan dolayı yüzümüz kızarmasın, bize inananlar utanmasın diyerek, araştırıyoruz, soruşturuyoruz.
Sonra…
Söylediklerimizi karşılaştırma yaparak besliyor, doğru ve düzgün yerlere dayandırıyoruz.
***
Geçtiğimiz hafta iki yazı yazdım, biri kaplıca ücretleri ile ilgili, diğeri de Kuruçay’ da bulunan futbol sahası ile ilgiliydi.
Gerek sosyal hayatta karşılaştığım insanların gerekse sosyal medya da paylaşmış olduğum yazımın altına gelen yorum atan sayfa arkadaşlarımın yorumları beni memnun etti, kendilerine teşekkür ederim.
‘Boş boş yazıyorsun’ diyenler olmadı mı?
Oldu!
Onların da canları sağ olsun.
***
Yazmak kolay efendim, yazıp geçersin.
Ama yazdığınızı okuyanlar, okuduktan sonra bizzat dinleyenler, dinleseler bile sorunları çözmek için adım atanlar, yol gösterenler olmaz ise yazsak ne, yazmasak ne?
Biz, bizi dinlemek isteyenler ile karşılaştık, sorunları çözmek isteyenlerle de…
Kısacası, nasiplendik.
Nasiplendirenler sağ olsunlar var olsunlar.
***
Büyük Kaplıca 50 liradan 90 liraya, Küçük Kaplıca ise yine 50 liradan 80 liraya çıkartılmıştı. Peki, ücretleri belirleyen yönetim kurulunun bu karardan haberi var mıydı?
Yokmuş…
Ne yaptılar?
Küçük Kaplıcanın ücretini çarşamba günü tekrar eski fiyatına indirdiler. Büyük Kaplıca ise 90 liradan devam etmiş.
Niye?
Bilmiyorum, BİLENLER BİLMEYENLERE ANLATSINLAR efendim.
Şimdi fiyat belirleyecekler bir araya gelirler, umumi kaplıcaya girecek olanlardan alınan ücretleri bir kefeye, yine SADECE ONLARA HİZMET EDEN, tekrarlıyorum, SADECE ONLARA HİZMET EDEN giderleri bir kefeye koyarlar, VİCDAN TERAZİLERİNDE tartarlar ücretleri belirlerler.
Sonra, boynumuz kıldan ince.
***
Kuruçay’ da atıl halde bulunan futbol sahası konusunda da bir bilgi vereyim efendim. Sayın Valimiz Erkan Kılıç başta olmak üzere, ilgililer hemen gitmişler, gerekli temizlikleri yaptırmışlar, bir de saha görevlisi vermişler. İnşallah saha yakında yapılış amacına uygun hizmet eder hale de getirilir.
Yazımızı, ‘Aktan karadan alana, sazdan sözden anlayana…’ diye inceden mesajlar vererek, daha önce de kullanmış olduğum ‘SORMUŞLAR DERVİŞE’ yazısından bir bölüm ile tamamlayalım
Sormuşlar dervişe; ‘Hayat nicedir...?’
Demiş ki;
‘Hayat bilmecedir…
Attığın her adım bir hece...
Çözene gündüz, çözemeyene gecedir…’
15.01. 2023
Muharrem Demirel

Murat

Murat
2023-01-19 00:00:03

Muharrem hocam belki amacınız o sahaya işlerlik kazandırmak umarım dediğiniz gibi olur. Ama kaş yapayım derken inşallah göz çıkarmazsınız. Benimde içinde bulunduğum 15 den 60 yaşına kadar ulaşan babalı-oğullu, abili-kardeşli insanlarında olduğu bir grup her pazar orada yaklaşık 2 yıldır futbol oynarız ve genelde her maça ortalama 20 kişi gelir. Tribünlerdeki ışıklandırma yıkılmadan çarşamba akşamları da oynardık. Bizim amacımız sadece çok sevdiğimiz futbol aşkımızı gerçekleştirerek spor yapabilmek. Umarım hepimizin dileği olan sahaya daha çok işlerlik kazanmasına vesile olayım derken bizim gibi futbol sevdalılarının o sahada spor yapmalarına engel olmazsınız. İyi çalışmalar dilerim.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu SPVQF