Çok stratejik bir oyun oynadık

Çok stratejik bir oyun oynadık

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor İstanbulspor karşılaşması Boluspor’un 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda Boluspor teknik direktörü açıklamada bulundu.

21.04.2018

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yarın oynanacak maçlara göre ilk 2 iddialarının devam edeceğini belirterek, “Öncelikle camiaya hayırlı olsun. İlk 6’yı garantiledik.

Yarın oynanan maçlara göre belki ilk 2 iddiamız da devam edecek. İnşallah da öyle olur. Olmasa da ilk 6’ya kaldığınız zaman yüzde 25 otomatik olarak maç oynamadan bir şansın daha oluyor. Bunu en yüksek seviyeye çekerek sezonu çok iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Çocuklar bunu hak ediyorlar. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Bugün çok farklı bir maç oynadıklarını söyleyen Karafırtınalar, “Rakibin belki final maçıydı. Geriden çok iyi oyun kurabilen çok iyi atağa ve hücuma çıkabilen bir ekipti. Maçın başında bulduğumuz goller, 2 tane direkten dönen topumuz var. Çok stratejik bir oyun oynadık. Taktiğe sadık kalan bütün oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FMDPS