“Çok fazla karamsarlığa kapılmamak lazım”

“Çok fazla karamsarlığa kapılmamak lazım”

TFF 1. Lig’in 19. haftasında Boluspor, sahasında Adana Demirspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından iBoluspor teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

31.01.2021

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Bugünkü maçta 2 yarıyı ayrı ayrı değerlendirebiliriz. İlk yarıda daha iyi oynayan bir Boluspor var. Sahada daha ne yaptığını bilen. Gelecekte oynayacağı oyunun sinyallerini veren bir Boluspor vardı. İlk yarıda bir kaç tane gol pozisyonumuz var. Adana Demirspor da kaliteli bir takım. Böyle takımlara karşı oynarken girdiğiniz pozisyonları değerlendirmeniz lazım. Rakibimiz de ilk girdiği pozisyonu golle değerlendirdi. Maçı 0-0 oynamakla 1-0 oynamak farklı. Geçen haftaki 11’den farklı 6 oyuncuyla başladığımızı da düşünürsek, ikinci yarıda bu kopuklukları sahanın içinde yaşadık. Bizim için mağlubiyet üzücü ama çok da fazla karamsarlığa da kapılmamak lazım. Çünkü bu dönemde transfer dönemini de iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Kulübün içinde bulunduğu şartları, salgın dönemini de düşünürsek yönetimimiz bize ciddi transferler yaptı” dedi.
Erginer, transfer konusunda ise, “Bugün yarın 12 transfer daha aramıza katılacak. Biz de bu süreçte adaptasyon sürecini kısaltarak ilk yarıdaki oyunumuzu daha geniş sürelere yayarak iyi bir Boluspor izletmek istiyoruz. İnşallah bu adaptasyon sürecini aştıktan sonra oynayacağımız oyunla, ne yaptığını bilen bir oyun felsefesi olan takımlarından biri olarak taraftarımızın karşısına çıkacağız” ifadelerini kullandı.

 

başkentli

başkentli
2021-02-01 08:46:55

Sn Reha Hoca,anlaşıldıki bu iş sizinle olmayacak,Boluspor’a yapacağınız en büyük iyilik biran evvel istifa edip çekip gitmeniz.Çünkü siz bu futboldan pek anlamıyorsunuz, size ülkenin en iyi topcularını alıp getirsek yine nafile.Alican ve Gökhan Sazdağı bu takımın en zayıf ,bunlar halı saha topcusu gibi, mücadele yok, durarak oynuyorlar,ikiside kabiliyetliler ancak çok tembeller ve siz bu iki kardeşimize 88 dk sabrediyorsunuz,pes doğrusu, bu ikisi dururken iyi oynayan Haydareviç ve Gıyasiyi oyundan alıyosunuz.Genç yetenekleri oyuna almak için 88 dk bekliyorsunuz,oyunu okuma diye bir meziyetiniz maalesef hiç yok.En iyi çözüm istifa etmeniz olacak,takımı küme düşürmeden lütfen bu iyiliği yapın.Tüm Bolu’ya ve Boluspor camiasına selam ve saygılarımı sunuyorum.Hepimize kolay gelsin..

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2021-01-31 21:49:11

Yeniler kötü değil, 1-2 maç uyum sürecinden sonra bu takım çok iyi olur İnşallah. Yenilen gollerin ikisi de şanssızlık sonucu, atamadıklarımız da şanssızlık. Pozisyonlara bakıldığında klasik beraberlik maçı gibi. Yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim, Alican Özfesli kimden torpilli? Resmen sahada 10 kişi oynatıyor takımı. Olumlu yaptığı birşey yok, mücadele gücü düşük. Alican Özfesli oynadığı sürece hiçbir maçı 11'e 11 oynamıyoruz, boşuna sahada dolanıp duruyor, yeni transfer Haydarevic bile iyi niyeti ve yardımlaşması ile çok daha yararlı bir futbolcu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GK1ZL