Çıkın aslanlar gibi mücadele edin

Çıkın aslanlar gibi mücadele edin

Boluspor, Trendyol 1.ligde sezonun ilk deplasmanı için Bandırma’ya hareket etti.

19.08.2023

Boluspor, Trendyol 1.ligde sezonun ilk deplasmanı için Bandırma’ya hareket etti. Sezonun ilk kafile başkanlığını Başkan Savaş Abak yaparken, oyuncularını tek tek yolcu ederek başarılar diledi.

 

Trendyol 1.lig de sezonun 2.hafta karşılaşması olan Bandırmaspor-Boluspor maçı için yola çıkan Boluspor’u Başkan Savaş Abak ve yöneticiler yolcu etti.

Hareket öncesi tek tek oyuncuları ile görüşen Başkan Savaş Abak ‘Sizlere güveniyorum’ dedi.

Kaptan Çağlar Şahin Akbaba ile de bir görüşme yapan Abak; “Takım sana emanet. Sana ve oyuncularımıza güveniyoruz. Çıkın aslanlar gibi mücadele edin” dedi.

Tarafatar

Tarafatar
2023-08-19 16:48:21

Sahaya çıksınlar aslanlar gibi topunu oynayıp kazanmasını sağlasinlar ama kaleci topu el ve ayağından çabuk çıkartıp ileri uçtaki futbolculara topu çobuk atarsa senden iyisi yoktur topu çabuk atağa çıkartıp. İleideki futbolcuları topla buluşturup kazanmak daha güzel olur

Taraftar

Taraftar
2023-08-19 16:21:59

Başkan ilk önce çağlar kalenin önünde fazla topla oynamaya bandırma maçında aynı tekrarlarsa bu kalecide bir sorun var demektir inşallah bandırma maçında gülen taraf biz oluruz iyi oyun güzel skorla dönersek çok güzel olur bütün ipler senin elindedir Turgay hoca

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IZVCU