CENGİZAY İNŞAAT KALE’Yİ YIKTI

CENGİZAY İNŞAAT KALE’Yİ YIKTI

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiserlerinden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvası B Grubunda 4.hafta maçları geride kaldı.

01.07.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiserlerinden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvası B Grubunda 4.hafta maçları geride kaldı. Grubun iddialı ekiplerinden Cengizay İnşaat Kale Yapı’yı da devirdi ve 4’te 4 yaparak puanını 12’ye çıkardı.

 

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen 13’üncü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda heyecan aralıksız devam ediyor. B grubunda 4’üncü hafta Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Grubun iddialı ekiplerinden Cengizay İnşaat Kale Yapı ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye iki takımda iyi başlarken, ilk yarıda karşılıklı birer gol oldu ve devre 1-1 sona erdi. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçiren Cengizay İnşaat golcü oyuncusu Volkan’ın da katkısıyla arka arkaya goller buldu ve sahadan 4-1 galip ayrılarak dördüncü maçında dördüncü galibiyetini aldı. Bu sonuçla puanını 12’ye çıkaran Cengizay İnşaat lider Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin’in ardından averajla ikinci sıradaki yerini korudu. Kale Yapı ise 1 puanda kalarak 7.sıraya geriledi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 14YVB