CENGİZAY İNŞAAT İDDİALI

CENGİZAY İNŞAAT İDDİALI

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasının 4’üncü gününde B grubu ikinci hafta maçları oynandı.

24.06.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasının 4’üncü gününde B grubu ikinci hafta maçları oynandı. Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan mücadelelerde Cengizay İnşaat Köroğlu Beton ile karşı karşıya geldi. Grubun iddialı ekiplerinden Cengizay İnşaat sahadan 6-1 galip ayrılarak puanını 6 yaptı.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu ikinci hafta maçları geride kaldı. Grubun iddialı ekiplerinden Cengizay İnşaat ikinci maçında Köroğlu Beton ile karşı karşıya geldi. İlk hafta Özyapı Mimarlık’ı 4-0 mağlup ederek turnuvaya iyi başlayan Cengizay İnşaat ikinci haftada zayıf rakibi Köroğlu Beton karşısında fazla zorlanmadan sonuca gitti. Mücadeleye iyi başlayan ve ilk dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya başlayan Cengizay İnşaat devreyi 4-1 önde kapatan taraf oldu. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Cengizay İnşaat 2 gol daha kaydetti ve sahadan 6-1 galip ayrılarak ikide iki yaptı. 6 puanı bulunan Cengizay İnşaat Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin’in ardından averajla ikinci sıraya yerleşti.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YEYCT