ÇAĞSU 5-1 ENİŞTENİN YERİ

ÇAĞSU 5-1 ENİŞTENİN YERİ

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiserlerinden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvası A grubu maçları tamamlandı

10.07.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiserlerinden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvası A grubu maçları tamamlandı. Çeyrek finale çıkmayı garantileyen iki takımın karşılamasında Eniştenin Yeri ile Çağsu Hastanesi karşı karşıya geldi. Sahadan 5-1 galip ayrılan Çağsu Hastanesi olurken, sıralamalar değişti ve Çağsu grubu ikinci sırada tamamladı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen 13’üncü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda grup maçlarında son haftalara gelindi. A grubunun son haftasında çeyrek finale çıkmayı garantileyen Eniştenin Yeri ile Çağsu Hastanesi karşı karşıya geldi. Sıralamayı değiştirecek olan karşılaşmaya etkili başlayan Çağsu Hastanesi rakip kalede geliştirdiği tehlikeli atakların sonucunda ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda da hem oyun hem de skor üstünlüğünü koruyan Çağsu Hastanesi sahadan 5-1 galip ayrılarak averajla ikinci sıraya yükseldi. 7’inci hafta maçları öncesi ikinci sırada bulunan Eniştenin Yeri ise 4’üncü sırada kaldı ve çeyrek finalde diğer grupta liderliği garantileyen Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin takımının rakibi oldu.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QQ3MI